Ana Menü

Skandalın böylesi!..

Başlatan akbaba71, Temmuz 25, 2008, 10:14:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

İntertoto Kupası 3. tur ilk maçında Deportivo La Caruna'ya 2-1 mağlup olan İsrail'in Bnei Sakhnin takımı rövanşa giderken büyük bir skandala imza attı.
İspanya'ya gitmek amacıyla havaalanına gelen oyunculardan Abed Rabaj, Jaled Jalaila, Mosa Shaban, Alaa Abu Salej, Mahmud Kanadli ve teknik direktör Alaa Genaim, alışveriş yapılan Duty Free'de 4 bin dolar değerinde parfümü çantalarına koydu.

SERBEST BIRAKILDILAR AMA...

Bir polisin olayı fark etmesinin ardından gözaltına alınan oyuncular ve hocaları yaklaşık bir saat ifade verdiler. Polis, takımın uçağı ve dolayısıyla maçı kaçırmaması için oyuncuları ve hocalarını dönüşte ifade vermeleri kaydıyla serbest bıraktı. İsrail ve Arapların ortak yönettiği Bnei Sakhnin kulübünde rövanş sonrası hırsızlık yapan oyuncuların nasıl cezalandırılacağı merak ediliyor.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Duty Free'den parfüm çalmak için katılmışlar Avrupa Kupasına ;D

carsi52

Yok böyLe bir oLay ya :ahaha
Bölünür senin için uykular!

keskinli

profesyonel sporculuktan amatör hirsizliga,büyük bi düsüs var bu takimda :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

artık futbolculara güven olmaz :ahaha
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

ilhan mansız_melis

güvenilmez bunlara yani İsraillilere
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ferdikoclu

Bende fazladan 2-3 parfüm var dönerken buraya gelsinler ben vereyim yetkililere rüşvet diye dağıtsınlar.. Vay ezikler..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..