Ana Menü

"F.Bahçe için en iyisini yapacağım"

Başlatan BerkAy1903, Temmuz 23, 2008, 14:11:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

"F.Bahçe için en iyisini yapacağım" Fenerbahçe, yeni transferi Emre Belözoğlu ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda resmi sözleşme imzaladı... Askerlik görevini tamalayarak, Fenerbahçe'de dün ilk idmanına çıkan Milli oyuncu basın önüne çıktı...   Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım imza töreni öncesi basın mensuplarını uyararak resim çekimlerinde bile karagaşa olduğunun bunun önüne geçilmesi gerektiğini rica etti.
Ardından Emre ile ilgili olarak konuşan Yıldırım, "Emre Türk sporunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan birdir. Emre kendine verilen görevi en iyi şekilde yapacaktır. Fenerbahçe Emre'ye kucak açmıştır. Emre Hayırlı olsun olum Allah utandırmasın." dedi.
Daha sonra söz alan Emre ise, "Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben bundan önce forma giydiğim kulüplerde de en iyisini verdim. Fenerbahçe için de en iyi hizmeti vereceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe için bütün gücümü sahaya yansıtacağım ve en iyi performansımı ortaya koyacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Emre'ye imza töreni sonrasında Fenerbahçe taraftar kartı verdi.
19o3

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

hepsiyAh

hay ya hiç sevmezdim seni zaten torpilli.. şimdi iyice nefret ettim..

umarım hayatının en basarısız senesini yasarsın.

onaT

carsi52

Fener'de en çok nefret ettiğim oyuncuLardan biriLeri arasına girdi alexten sonra emre.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

ingiltereden verdiklerini ver yeter emre
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

merak etmeyin 3-5 güne oda sakatlanır ;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun