Ana Menü

Milli Takım Şili ile karşılaşacak

Başlatan BerkAy1903, Temmuz 23, 2008, 14:04:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Milli Takım Şili ile karşılaşacak A Milli Takım, 20 Ağustos Çarşamba günü Şili ile özel bir maç yapacak.  Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda aldığı sonuçlar ve elde ettiği başarıyla en etkileyici ekiplerinin başında gösterilen A Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası sonrası sahaya ilk kez kendi sahası ve seyircisi önüne çıkacağı bildirildi.  Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'ın 20 Ağustos Çarşamba günü Şili ile özel bir maç oynayacağı belirtildi. Karşılaşmanın oynanacağı stat ve başlama saatinin ise daha sonra açıklanacağı ifade edildi. 
19o3

carlito1903

Konuyu T.Süper Lig bölümünde açsan daha uygun olurdu...

BerkAy1903

Onuda Düşündüm Karar Veremedim. :) Sonra Buraya Açtım..

Eğer Yanlış Biryere Açtıysan Taşıyabilirsiniz.
19o3

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT

ceza bittimi tello'nun editörlerim? :D

carlito1903

Şili Federasyonunu bi arayıp sorarım ;D :P

Bilmiyorum ki, araştırmayı da düşünmüyorum bulamam çünkü :)

onaT

cezanın veriliş zamanı:
cezanın miktarı:
o zamandan beri şilinin yaptığı maç sayısı:
bunları bulman yeterli olur sanırım :D

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Geçen sene 11 Temmuz'da takım arkadaşları ile çıkardıkları olaydan dolayı 20 maç men edilmiş Milli Takımdan...

O günden beri 20 maç yapmış mı Şili bilmiyorum...

onaT

ben buldum abi. o zamandan beri 13 maç yapmış şili.
daha var yani.

carlito1903

Dün dalgınlığımıza geldi heralde ama ligler 22 Ağustos'ta başlıyor, iki gün önce bu neyin hazırlığı kimi alıpta oynatacaksın bu maçta ?

Neyse bize göre sorun yok, en fazla 2  3 kişi çağırıyor zaten...

keskinli

bu sefer cagirsa sasmayin,bazi futbolcular kendi kulüplerine lazim,1 devreden fazla oynatmaz onlari :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

akbaba71

Hata vardır diye tff nin sitesine baktım ama cidden mac varmış ligler

başladıktan sonra araya alsalardı bari.

lejyonerler gelmez heralde bizdende bol bol cağırılan olur bu maca  :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

BerkAy1903

Şili maçına Yunan hakem
A Milli Takım'ın 20 Ağustos'ta Şili ile Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda oynayacağı hazırlık karşılaşmasının hakemleri belirlendi. Mücadeleyi, Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan Anastassios Kakos yönetecek. Yardımcılıklarını ise Christos Akrivos ve Dimitris Bersis yapacak.
19o3

carlito1903

Milli takım kampında olay çıkardığı gerekçesiyle 20 maç ceza alan Tello, teknik heyetin değişmesiyle affedilmişti. 20 Ağustos'ta Kocaeli'nde oynanacak Türkiye-Şili karşılaşması kadrosuna davet edilmeyi bekleyen yıldız futbolcu, "Teknik heyet değişince, doğal olarak çağrılmayı bekliyorum. Ayrıca maçın Türkiye'de oynanacak olması da benim adıma çok önemli. Büyük bir heyecan içindeyim. Doğal olarak hem lig hem de mili maç davetini düşünürsek, çifte heyecan yaşıyorum" dedi.