Ana Menü

Nihat Nereye?..

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 21, 2008, 15:47:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

La Liga takımlarından Villarreal'de forma giyen milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Manchester City ve Everton talip oldu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Avrupa FutbolŞampiyonası'nda gösterdiği başarılı performansla değerine değer katan Nihat Kahveci, her ne kadar kulübü Villarreal'de kalarak bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini dile getirse de, İngiliz kulüplerinin cazip teklifleri karşısında golcü oyuncunun rotası bir anda değişebilir. Villarreal'e 12.5 milyon euro teklif etmeye hazırlığında olan Tottenham'da teknik direktör Juan de Ramos'un da bu transfere oldukça sıcak baktığı ifade edildi.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

onun için hayırlısı olsun...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

levent1903

tottenham berbatov u sattiktan sonra yeni bir forvet arayisinda, ama bu sene gitmenin bír anlami yok, bu sene SL oynayacak.......taabiki onun icin en hayirlisi olsun
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

carsi52

HayırLısı ne ise o oLsun.
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Alıntı yapılan: levent1903 - Temmuz 21, 2008, 18:34:51
tottenham berbatov u sattiktan sonra yeni bir forvet arayisinda, ama bu sene gitmenin bír anlami yok, bu sene SL oynayacak.......taabiki onun icin en hayirlisi olsun

Tottenham Berbatov'u satmadı ki..!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Villarreal satmayacağız, Nihat'ta gitmeyeceğim diye defalarca söyledi hala ne amaçla istiyorlar anlamıyorum...

keskinli

bizim gazeteler ispanyayida karistirmak istiyor anlasilan
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

nihat kalsın bu sene şampiyonlar liginde oynasın hem villarerreal'de bırakmaz zaten nihatı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan