Ana Menü

Meira G.Saray'da!..

Başlatan akbaba71, Temmuz 20, 2008, 21:05:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

hele bi gelsin
tutarmi tutmazmi hic belli olmaz
simdiden gese en büyük aday ilan ediliyor
ben iddiaya girerimki bu ligi gesenin önünde bitirecegiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

bu adam çok iyi gese kesin almış bu adamı inşallah bir aksilik çıkar da Tottenham'a gider
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT

Meira gelmezse daha iyisini getirirler.
bırakın gelsin.

carsi52

AdamLar 3 miLyon Euro'ya kimLeri getirmeyi çaLışıyor.
Biz 5 miLyon Euro iLe macera arıyoruz.
Yazık yazık.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

herkes patır patır oyuncu alıyor yıldız bizde tık yok
altın kapılarımız kan oldu tayfun

samsunlu

kevell bı fıyasko olur ama meıra co ıyı oyuncu..her transferde besıktas ıcın daha da endıselenıyorum

akbaba71

Fernando Meira G.Saray'da! Galatasaray, Bundesliga ekibi Stuttgart'ın Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre: Sarı kırmızılı kulüp bir süredir sürdürdüğü görüşmeler sonunda da Stuttgart ile 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varırken, iki kulüp arasındaki küçük pürüzlerin de sonuçlanmasının ardından transfer tamamlanacak.   Galatasaray 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 1milyon 750 bin Euro ücret ödeyecek. Meira'nın transferinin bugün ya da yarın Galatasaray yönetimi tarafından açıklanması bekleniyor.
21.07.2008
Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

levent1903

meira bence artik son baharini yasiyor, yani stuttgart satiyor ise, ayrica milli takim ile
euro 2008 hic oynamadi, ama tecrübeli oyuncu. geseye nasil ayak uydurur ayri bir konu....
bomba gibide olabilir - fiyaskoda olabilir.......
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

onaT

Kralkartal21

Uzun süredir sonlanması beklenen transfer bugün açıklandı. 30 yaşındaki Portekizli Galatasaray ile 4 senelik anlaşma imzaladı.

Song'un takımdan ayrılması ile birlikte defansın göbeğine takviye yapmak isteyen Galatasaray günlerdir konuşulduğu gibi F.Meira'yı kadrosuna kattı. Kaptanlığını yaptığı Alman Stuttgart takımından bu sene ayrılan Fernando Meira dün İstanbul'a gelmiş ve eşi ile İstanbul'u gezmişti.

Resmi olarak bugün duyurulan habere göre F.Meira Galatasaray ile 4 senelik sözleşme imzaladı. Yeni takımında 5 numaralı formayı giyecek olan Portekizli oyuncunun 2 gün sonra takım ile birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

İsmini Duymuştum Ama Hiç İzlediğimi Yada Hatırladığımı Sanmıyorum.
19o3

saldır beşiktaş

iyi transfer sağlam bir oyuncu almışlar
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

UEFA'dan Meira yorumu!
Galatasaray'ın Alman ekibi Stuttgart'tan transfer ettiği Portekizli yıldız futbolcu Fernando Meira'nın Sarı-kırmızılı takıma transferi UEFA'nın resmi internet sitesinden de dünyaya duyuruldu.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi İnternet sitesi aracılığıyla verdiği haberde, Fernando Meira'nın Galatasaray'a transferine geniş yer verdi.

UEFA editörlerinin konuyla ilgili verdikleri haberde, "Meira, Galatasaray'da yeni sayfa açıyor" başlığını kullanması dikkat çekti. Portekizli yıldızın Galatasaray'la dördüncü yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilirken, Meira'nın 'Galatasaray defansının kalbi' diye nitelendirilen Servet Çetin'le birlikte görev almasının beklendiği de aktarıldı. Haberde Meira'nın, "Dünyaca ünlü bu kulüple ye bir sayfa açtığıma inanıyorum. Galatasaray'la sadece lig şampiyonlukları değil Avrupa'da da başarı yakalayacağız. Galatasaray'a gelmeden önceki hedefim üst düzey bir kulüple uzun dönemli kontrat imzalamaktı. Şimdiki hedefim Galatasaray'la şampiyon olmak ve Portekiz Milli Takımı'yla 2010 Dünya Kupası'nda forma giymek" sözlerine yer verildi.

Haberde ayrıca, Meira'nın 52 kez Portekiz Milli Takımı'nın formasını giydiği ve 2 kez de ağları sarstığı okurlara aktarılırken, EURO 2008'de de yalnızca bir maç hariç Portekiz'in oynadığı tüm grup maçlarında oynadığı da hatırlatıldı. Meira'nın kariyeriyle ilgili bilgilerin yanı sıra Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu oynayacağı da okurlarla paylaşıldı.

19o3

NoPasaran

Yeni transfer Meira, Galatasaray'ı yurt içi ve uluslararası alanda büyük hedefleri olduğu için seçtiğini söyledi, "Daha fazla kazanmak isteseydim Moskova'ya gitmem gerekirdi" dedi   

Fernando Meira transferde parayı değil, büyük hedefleri olduğu için Galatasaray'ı tercih ettiğini açıkladı.

Alman spor dergisi Kicker'e konuşan Meira, halen yüksek hedefleri bulunan profesyonel bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Portekizli milli futbolcu, "Galatasaray'a transferinde para nihai bir karar için etken değil miydi?" sorusuna, "Hayır, o zaman Moskova'ya gitmem gerekirdi. Orada daha fazla kazanırdım. Bununla bir ilgisi yok. Ben yüksek hedefleri olan bir oyuncuyum. Galatasaray'ın yurt içinde ve uluslararası alanda çok yüksek istekleri var. Beni çok hızlı bir şekilde ikna eden büyük bir takım" yanıtını verdi.
Devler Ligi faktörü
Kaptanlık yaptığı Stuttgart'ı ikinci vatanı gibi sevdiğini kaydeden Meira, 4-5 yıl daha futbol oynayabileceğine dikkat çekerek, en büyük isteğinin Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek olduğunu sözlerine ekledi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net