Ana Menü

Meira G.Saray'da!..

Başlatan akbaba71, Temmuz 20, 2008, 21:05:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bu arada verdikleri ücret hakkında bi bilgi bulamadım, bonservisi elindemiydi yoksa ??

onaT

ona bakarsan uefa kupasıyla gurur duymanın ne alakası var?
lafım sana değil zaten.

kat kat iyi diyorsunuz, abartmayın.

alper_1903

Kat Kat lafina takmiyalim lütfen :D

söyle diyelim toparliyalim olayi

bizim Defans oyuncularimizdan daha ünlü ve kariyeri daha saglam
muhtemelen de daha Yetenekli ve üstün bizim defans Futbolcularimiza bakilirsa...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

onaT

iyi.
ben yinede zapotocny&sivokun meiradan eksik kalacağına inanmıyorum.

alper_1903

herkez kendi fikrini burda yazabilir tabii

bence Zapotocny iyi bir cikis yapar ama eger Meira da ayni cikisi yaparsa
Meira´yi tercih ederim...
onun icin diyorum ya insallah uyum sürecini atlatamaz :D
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

eRe

onat ınanmıyosan ıyı olmadıgına guzelce soylersın
arkadasım bı sorunun falan mı varda veya mazıde bısey mı saklıda gs sempatısıne cektın yıne olayı
ben gs sunu yaptı gs sole basarılı
GS ILE OVUNUYORUM MU DEDIM!
konusma adabına dıkkat et ondan sonra 2 mesajından bırı bana tas olsun!!!

sonra konuya gelelım
meırayı bılıyorum cok macını ızledım
ve benım gorusum bu
ben sıvokuda daha once ızlemıstım
zapoyu hıc ızlemedım
gokhan zan kalırsa onuda bılıyoruz
toraman gerı donerse onuda bılıyoruz
begendıgım bır adamdı meıra ve o yuzdende benım gorusum KAT KAT ustun!
katılmayan varsa duzgun tartıssın ortamı germesın!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Müthiş bir transfer yaptılar..

Helal olsun..

Şampiyonlar Ligine gitmenin avantajını kullanıyorlar, bu sene şampiyonluğun tartışmasız en büyük adayı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Tottenham da 'Meira' dedi

Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira'ya bir talip de Ada'dan çıktı! Son iki sezondur defans hattında yaşadığı sorunlara karşı bu bölgeye transfer yaparak önlem almaya çalışan Tottenham, Stuttgart ile bağlarını koparan Meira ile temasa geçti. 

Juan de Ramos'un ısrarla takıma katılmasını istediği Meira için 5 milyon avro'yu gözden çıkaran Tottenham'ın bu transfer konusunda oyuncunun kulübü Stuttgart ile de her konuda anlaşma sağladı.

Tottenham'ın tranfser şartlarını gözden geçiren Meira'nın nihai kararını bir kaç gün içerisinde vermesi bekleniyor.

Tottenham'ın cazip teklifine rağmen Meira'nın kariyerine farklı bir ülkede devam etmek istemesi rotayı yeniden Galatasaray'a çeviriyor. Bunun yanı sıra Alman teknik adam Michael Skibbe'nin Galatasaray'ın başında olması ve sarı kırmızılıların bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalinin oldukça yüksek olması da Meira'nın 'Türkiye' kararını çok daha fazla güçlendiriyor.

30 yaşındaki tecrübeli stoper için 6 milyon avro bonservis isteyen Stuttgart, Galatasaray'ın 3 milyon avro'luk teklifini henüz kabul etmedi. Tottenham'ın Stuttgart'a 5 milyon avro'luk teklifi ise Alman kulübünü oldukça hoşnut etti.
Stuttgart ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Meira,  1.90 boyunda olan ve 52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk basbası. Meira, daha önce Benfica, Vitoria Guimaraes ve Felgueiras kulüplerinde forma giydi.

21.07.2008
Kaynak : Sporx.com
Hadi inşallah :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

3 Milyon'a mı alacak gs eğer alırsa  :o

Umarım Tottenham'ın teklifini kabul eder Stuttgart

eRe

oh be rahatladım alamaz gs yuzde90 meırayı
www.erdemeksi.com

akbaba71

Galatasaray, Almanya'nın Vfb Stuttgart takımında oynayan Fernando Meira'nın transferini bitirdi!.. Peki Meira sarı kırmızılı kulüpten ne kadar transfer ücreti alacak? Bu sorunun yanıtını MARATON.COM.TR veriyor!..

Dün gece Türkiye'ye getirilen ancak Skibbe örneğinde olduğunu gibi sarı kırmızılı yönetim tarafından yine basından gizlenen Portekizli oyuncunun, yıllık 1 milyon 200 bin Euro alacağı öğrenilirken, Meira ile 1 yılı opsiyonluk olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Bu arada Meira'nın anlaşma sonrası ülkesine gidebileceği ve tıpkı Teknik Direktör Michael Skibbe'nin transferinde olduğu gibi, daha sonra görkemli bir törenle imza atabileceği de gelen haberler arasında.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HALDUN ÜSTÜNEL DOĞRULADI!..

Bu arada Radyospor'a konuşan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel de Meira transferi doğrulayarak, " Meira'yla her konuda anlaştık. Transferde son noktaya geldik ve her an imza atabilir" dedi.

Basında çıkan Fransız golcü Cisse ile Arjantinli Hernan Crespo haberlerini ise yalanlayan Üstünel, "Bu oyuncular gündemimizde değil" ifadelerini kullandı.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ZLataN

Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira'ya bir talip de Ada'dan çıktı! Son iki sezondur defans hattında yaşadığı sorunlara karşı bu bölgeye transfer yaparak önlem almaya çalışan Tottenham, Stuttgart ile bağlarını koparan Meira ile temasa geçti.

Juan de Ramos'un ısrarla takıma katılmasını istediği Meira için 5 milyon avro'yu gözden çıkaran Tottenham'ın bu transfer konusunda oyuncunun kulübü Stuttgart ile de her konuda anlaşma sağladı. Tottenham'ın tranfser şartlarını gözden geçiren Meira'nın nihai kararını bir kaç gün içerisinde vermesi bekleniyor.

Tottenham'ın cazip teklifine rağmen Meira'nın kariyerine farklı bir ülkede devam etmek istemesi rotayı yeniden Galatasaray'a çeviriyor. Bunun yanı sıra Alman teknik adam Michael Skibbe'nin Galatasaray'ın başında olması ve sarı kırmızılıların bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama ihtimalinin oldukça yüksek olması da Meira'nın 'Türkiye' kararını çok daha fazla güçlendiriyor.

30 yaşındaki tecrübeli stoper için 6 milyon avro bonservis isteyen Stuttgart, Galatasaray'ın 3 milyon avro'luk teklifini henüz kabul etmedi. Tottenham'ın Stuttgart'a 5 milyon avro'luk teklifi ise Alman kulübünü oldukça hoşnut etti.

Stuttgart ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Meira,  1.90 boyunda olan ve 52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk basbası. Meira, daha önce Benfica, Vitoria Guimaraes ve Felgueiras kulüplerinde forma giydi.

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

Eğer bu adamlar 3 Milyon Euro'ya bu adamı alabiliyorlarsa yazıklar olsun bizim yönetime...

Gidin alın işte şöyle adamları, macera aramak yerine...

eRe

bız 3 mılyona adam alırmıyız en az 5 mılyondan baslar transferlerımız ;)
www.erdemeksi.com