Ana Menü

Clichy: "Van Persie bizim Ronaldo'muz!"

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 18, 2008, 23:55:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Arsenal'in bek oyuncusu Gael Clichy Van Persie'nin sakatlanmaması halinde önümüzdeki sezon en büyük silahları olacağını söyledi.

Arsenal'in forvet oyuncusu Van Persie'yi Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'ya benzeten Glichy, "Van Persie geçen sene şanssız bir biçimde sakatlanmıştı. Onun kaybı bizim için çok kötü olmuştu. Arsenal o sağlamken çok daha başarılı olacaktır. Tıpkı Cristiano Ronaldo gibi oyunu değiştiren bir oyuncumuzun olması,  kötü oynasak da maçı çevirmemize çok yardım olacaktır" diyerek takım arkadaşına olan hayranlılığını dile getirdi.   
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Clichy'nin kendisi hakkındaki övgü dolu sözlerine karşılık Van Persie 'Clichy'de bizim İ.Üzülmezimiz' açıklamasını yaptı ;D :P

-   -   -   -   -

Ben futbolcuların aynı ligde/takımda oynayan oyunculara benzetilmesini yanlış buluyorum...

Hani futbolu bırakmış efsane olmuş bi oyuncuya falan benzetirsin ama böylesi bence saçma...

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 19, 2008, 00:17:23
Clichy'nin kendisi hakkındaki övgü dolu sözlerine karşılık Van Persie 'Clichy'de bizim İ.Üzülmezimiz' açıklamasını yaptı ;D :P

-   -   -   -   -

:ahaha :ahaha :ahaha                    Van Persie abartılıyor bence
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.