Ana Menü

Devler Giovinco'nun Peşinde

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 16, 2008, 20:15:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Son haberlere göre, Sebastian Giovinco'nun kulubü Juventus'la yaşadığı anlaşmazlık sonrası Manchester United, Liverpool ve Arsenal bu oyuncuyu renklerine katma çalışmalarına başladı.

Giovinco son yıllarda İtalyan futbolunun yetiştirdiği en yetenekli isimler arasında yer alıyor. Birçok futbol eleştirmenine göre de yakın geleceğin en önemli futbolcuları arasına ismini yazdıracak.

Juventus'un elindeki 21 yaşındaki topçu, geçen sezon Empoli'de kiralık olarak oynadı. Sezon bitiminde Juventus'a döndüğünde yeni kontratı konusunda kulubüyle birçok anlaşmazlık yaşayan ve daha iyi bir kontrat isteyen futbolcu, yıllık 500,000 avro daha fazla ücret almak istiyor.

Bunun üzerine son zamanlarda çıkan haberlere göre, Arsenal , Manchester United ve Liverpool gibi takımlar bu durumdan faydalanmak için hemen harekete geçtiler.

Ayrıca Giovinco'nun takımdan ayrılmasını istemeyen Juve taraftarlarının, bu oyuncuyu takımda tutmak için kampanya başlattıkları öğrenildi. (goal.com)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

ilk defa duydum valla adını :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.