Ana Menü

Paylaşılayamayan Adam

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 15, 2008, 19:59:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen yıldız futbolcu Gareth Barry için Liverpool'dan sonra Arsenal'in de transfer girişimlerine başladığı bildirildi.
15.7.2008

Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill, yıldız futbolcuları Gareth Barry için Liverpool'dan sonra Arsneal'in de transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı. O'Neill, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in yardımcısı Pat Rice'in kulüp yetkilileriyle transfer konusunda konuştuğunu aktardı.
Arsenal'in İtalyan ekibi AC Milan'a sattığı Mathieu Flamini'nin yerine Gareth Barry'yi düşündüğü belirtiliyor. 23 Şubat 1981 doğumlu Gareth Barry, 1997 yılından beri formasını giydiği Aston Villa Takımı'nda kaptanlık görevini yürütüyor. Başarılı orta saha oyuncusu İngiltere Milli Takımı'nın formasını ise 20 kez sırtına geçirdi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

bu adam defans değilmiydi ya... ama iyi oyuncu..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.