Ana Menü

Hazırlık Maçları

Başlatan akbaba71, Temmuz 15, 2008, 11:51:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Trabzonspor'un ilk yenilgisi: 3-2
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, oynadığı 4. hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'a 3-2 yenildi. Wolfsburg'un gollerini 40. dakikada Dzeko, 57. dakikada Krzynowek ve 63. dakikada Misimovic kaydederken, Trabzonspor'un golleri 71. dakikada Umut (pen) ve 81. dakikada Cale'den geldi.

Bordo-mavili ekip bir önceki hazırlık maçında güçlü Werder Bremen'i 3-1 mağlup etmişti.

19o3

keskinli

trabzon cok kötüydü,nasil yenmisler bremeni
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

BerkAy1903

19o3

Kralkartal21

W.Bremen maçında daha iyilerdi..Yenmeleri normaldi..

Hoş, ts mi iyi oynadı w.bremen'mi kötü oynadı..??
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

Konya açılışı Feyenoord ile yapıyor
Konyaspor'un 16 Ağustos Cumartesi günü Hollanda'nın Feyenoord Rotterdam takımı ile Konya'da özel maç yapacağı bildirildi.

Konyaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, yenilenmiş kadrosuyla 2008-2009 sezonunda mücadele edecek olan Konyaspor'un, yeni sezona 16 Ağustos 2008 Cumartesi günü Feyenoord Rotterdam ile Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı özel maç ile ''Merhaba'' diyeceği belirtildi.

Feyenoord Rotterdam ile bir süredir devam eden görüşmelerden olumlu sonuç alındığının ifade edildiği açıklamada, maçın saat 20:00'de başlayacağı kaydedildi.

19o3

Kralkartal21

Bursaspor:0 Galatasaray:0

Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda Steaua Bükreş ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlık maçlarındaki beraberlik serisine bir yenisini daha ekledi. Bursaspor'un sezon açılışı nedeniyle sahaya çıkan Galatasaray kritik maç öncesi son provasında gol bulamadı ve bir kez daha berabere kaldı. G.Saray yurt dışındaki oynadığı 6 hazırlık maçından 4'ünü berabere tamamlamıştı.

BerkAy1903

Gese bu sene kümüye oynayacak gibi gözüküyor. ;D
19o3

Kralkartal21

Trabzon as kadro ile yenildi.. 0-2

Transfer şampiyonu bordo-mavili ekip, as kadroyla çıktığı maçta Alman 3. Lig takımı Braunschweig'e yenilerek taraftarını üzdü. Trabzonspor 6. hazırlık maçında ikinci mağlubiyetini aldı.

kartalpenchesi

ben bu sene trabzondan başarı beklemiyorum ilk 5e girerlerse kendilerini başarılı sayabilirler
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

keskinli

trabzondan bi sey anlamadim bu sene
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Eskişehirspor'un, sezon açılışı nedeniyle Ankaragücü ile yaptığı hazırlık maçı 0-0 sona erdi.

Cem Goren

Kötü final

Bundesliga ekibiyle karşılaşan bordo-mavililer, Versick'in golüne engel olamadı ve 7. hazırlık maçında üçüncü mağlubiyetini aldı

Kötü Final

Bundesliga ekibiyle karşılaşan bordo-mavililer, Versick'in golüne engel olamadı ve 7. hazırlık maçında üçüncü mağlubiyetini aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor 7. ve son hazırlık maçında Alman Birinci Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bielefeld'e 1-0 yenildi. 6. dakikada, ceza sahasında oluşan karambolde Serkan ve Gökhan'ın şutları defanstan döndü.

DÖNEN TOP GOL
15'te ceza sahasına sağdan sokulan Gökhan'ın 
şutu auta çıktı. 65'te Egemen'in kafa vuruşunu kaleci Hartmanna kurtardı. 81'de Trabzon'un atağından dönen topla kontratağa kalkan Bielefeld, Versick ile golü buldu ve kazandı.

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Trabzonspor'dan bu sene fazla bişey beklemiyorum..

3.haftayı iple çekiyorum.

BerkAy1903

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Ağustos 14, 2008, 00:51:50
Trabzonspor'dan bu sene fazla bişey beklemiyorum..

3.haftayı iple çekiyorum.

Katıltyorum...

3.Hafta Ezeriz Bunları :)
19o3

ilhan mansız_melis

gese de berabere kalmayı adet edindi :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.