Ana Menü

'19 yıllık hasret sona erebilir'

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 13, 2008, 22:16:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Liverpool'da Rafale Benitez'in yeni yardımcısı Sammy Lee, taraftarlarının şampiyonluk hasretine son verebileceklerini ifade etti.

Liverpool'un yeni yardımcı hocası Sammy Lee, ligde yaşadıkları 19 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirebileceklerini dile getirdi.

"Premier Lig'de üç çok iyi takım var" diyen Lee, "Bizimle onlar arasında çok büyük bir fark olduğu söylenemez. Ve geçtiğimiz 4, 5 yıllık süreçte şunu kanıtladık ki onlardan daha iyi olabiliriz. Bana göre doğru yoldayız. Ancak sadece bunu zaman kesin olarak gösterbilir. Ama yine de takımda herkesin çok çalıştığını ve bu yola baş koyduğunu belirtebilirim" diye konuştu 
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

epey bi süre gecmis
bende isterim liverpoolun sampiyon olmasini
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

İngiltere'nin en çok şampiyon olan takımı olan Liverpool'un bu kadar şampiyonluğa hasret kalması hoş değil, belki bu sene şeytanın bacağını kırarlar...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 14, 2008, 00:17:57
İngiltere'nin en çok şampiyon olan takımı olan Liverpool'un bu kadar şampiyonluğa hasret kalması hoş değil, belki bu sene şeytanın bacağını kırarlar...

şeytan dediğin manchester, the red devils ;)

Guti ORÇ.

carlito1903

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 14, 2008, 00:23:38

Tamam işte şeytanın kim olduğu farketmez, kırsınlarda şampiyon olsunlar artık :)

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 14, 2008, 00:28:44
Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 14, 2008, 00:23:38

Tamam işte şeytanın kim olduğu farketmez, kırsınlarda şampiyon olsunlar artık :)

:D :D

melankolizm

liverpool harici kim olursa olsun. 
liverpool beter olsun , küme düşsün

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZeMaHŞeR

Her ne kadar bize hezimet yaşatsalarda seviyorum seni LİVERPOOL....
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Cem Goren

Alıntı yapılan: MuraT - Temmuz 14, 2008, 15:15:58
Her ne kadar bize hezimet yaşatsalarda seviyorum seni LİVERPOOL....
bende ama ben hezimetten de önce seviyordum 12 yaşındayken liverpooll sempatisi başladı halada dvam ediyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZeMaHŞeR

önceden de seviyorduk şimdide...

aSLa YaLNıZ YüRüMeYeCeKSiN Bu YoLDa...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carsi52

Bölünür senin için uykular!