Ana Menü

milan a forvet şart bence

Başlatan jogabonito, Ocak 06, 2007, 11:07:26

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jogabonito

bakınsana shevchenko varken adamlar her maç üst oluyordu şimdi gilardinho inzaghiyle işler yürümüyo yani milan bir forvet şart

onur can

bencede  son  vuruşları  iyi  olan  biri  şart...

Anarchy*

olabılır ama ellerındekı forwetlerde kotu dııl bence tecrubelı kendılerını kanıtlamıs futbolcular bence mılanda takım olarak bı cokus varr

Unforgiven

ellerindeki forvetler Milan taktiği içinde sırıtıyorlar uymuyor yani tıpkı beşiktaş gibi nober örenğinde oldgu gibi süratlı yıkıcı bir forvet lazım tek care SHEVA'yı geri almak
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

baturman

bu sorunu ronaldoyu alarak cozduler artık onları kımse tutamaz

2 dia 2 muerto

ronaldo kendini taşıyamıyor milanı mı taşıyacak milanı kurtaracak adam varsa iki tane birisi KAKA' diğeri Yoann GOURCUFF

Unforgiven

Arkasında oynıcak olan kaka ile zaten brezilya milli takımında da uyumlu oldukları için pek uyum sorunu yaşamıcak,zaten ronaldo dan kimse alip ta eski günlerdeki gibi gitmesini beklemiyor sol tarafta serginho ve sağ tarafta oynayan cafu dan iyi ortalar gelir ve kaka'da bunlara katılınca ronaldo milan'a ilaç olur :) ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

@LAYINA GİDER

evet ronaldoyu almışlar galiba