Ana Menü

C.Ronaldo: 'Ben bir köleyim'

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 13, 2008, 16:26:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Manchester United ile Real Madrid arasında krize yol açan Cristiano Ronaldo, FIFA Başkanı Blatter'in açıklamalarına, "Doğrudur. Ben de bir köleyim" diyerek destek verdi.

Portekizli yıldız, Real Madrid forması giymesinin en büyük hayali olduğunu belirtti.  Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 42 gol atarak dünyanın en çok konuşulan ismi olan Cristiano Ronaldo, FIFA Başkanı Sepp Blatter'in 'uzun vadeli anlaşmalar modern köleliktir' lafına katıldığını söyledi ve ekledi; "Ben de bir köleyim.''  FIFA Başkanı Sepp Blatter, Manchester United'dan, sözleşmesi devam etmesine karşın Real Madrid'e gitmesi için Ronaldo'ya izin vermesini istemişti. Blatter, futbolcuların uzun kontratlarla zorla mutlu olmadıkları bir takımda tutulmalarını da "modern kölelik" olarak nitelendirmiştim.FIFA başkanının bu açıklamalarının ardından, Portekizli yıldız da sessizliğini bozdu. Blatter'e katıldığını söyleyen Ronaldo, İspanyol devi Real Madrid'de forma giymek istediğini belirtti.Ayak bileğinden ameliyat olan ve yaklaşık 3 ay futbol oynayamayacak olan yıldız oyuncu, Real Madrid forması giymenin en büyük hayali olduğunu ifade ederek, "Ancak hayaller her zaman gerçekleşmiyor. Geçmişte de söyledim, şimdi de söylüyorum; Madrid forması giymek istiyorum. Ancak şu anda bir anlaşma yok. Bekleyip göreceğiz. Gelecek sezon hangi takımda olacağımı bilmiyorum" şeklinde konuştu.Manchester United ise geçen yıl sözleşmesini 2012'ye kadar uzatan golcü futbolcuyu bırakmaya niyetli değil. Kulüp sözcüsü, Ronaldo'nun kendileriyle kontrat imzalarken, nasıl bir yükümlülüğün altına girdiğini bildiğini vurguladı.İngiliz kulüpten haftalık 125 bin poundun üzerinde kazanan 23 yaşındaki Portekizli yıldız, Real Madrid Başkanı Ramon Calderon tarafından ise tam bir kıskaca alınmış durumda
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

sen köleysen biz ölmüşüz be baba.

Kralkartal21

C.Ronaldo bunları baştan düşünüp uzun vadeli bir kontrat yapmasaydı o zaman.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

2012den sonra oynarsın o zaman madridinde.
o zamana kadar Manchester oynuyosun ya ne şımarık insanlar var dünyada haftada bir 125 bin pound ne demek ya 250 milyar, sen o parayla yeni bir real madrid kurarsın.