Ana Menü

Fenerbahçe - Swindon 1-1

Başlatan BerkAy1903, Temmuz 13, 2008, 01:10:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Fenerbahçe, Avusturya'daki ilk hazırlık maçında İngiliz alt lig ekiplerinden Swindon ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada, İngiliz ekibi ikinci yarıda bulduğu golle maça denge getirdi. Fenerbahçe'nin golü 14. dakikada Kezman'dan gelirken, rakip takımın golü 62. dakikada Cox'tan geldi.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü İspanyol Luis Aragones yönetiminde çıktığı ilk maçta galibiyete uzanamazken, İspanyol teknik adam saha kenarında 90 dakika boyunca bir an olsun oturmadı. Oyuncularını sürekli uyaran İspanyol hoca karşılaşmanın ikinci yarısında bir çok oyuncu değişikliğine giderek yeni oyuncularını görmek istedi.

Sarı-lacivertliler sahaya; Volkan Babacan, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Selçuk, Deniz, Alex. Gürhan, Burak ve Kezman 11'iyle çıktı.

KEZMAN GOLÜNÜ ATTI...
Maça baskılı başlayan Fenerbahçe 14. dakikada Kezman ile golü buldu. Gürhan'ın sol kanattan yaptığı güzel ortaya aynı güzellikte kafayı vuran Kezman topu ağlara gönderdi. Kezman oyunda kaldığı süre boyunca arzulu futboluyla dikkat çekti.

COX DENGEYİ GETİRDİ...
İngiliz ekibi ikinci yarıda golü daha çok düşündü. 62. dakikada gelişen atakta Cox yaklaşık 25 metreden çok klas vurdu ve topu ağlara göndererek takımına eşitliği getirdi. 

19o3

onaT

pendikle maç yapsınlar.
o zaman sonuç ilginç olmaz.

Non Mollare Mai

Biz hazırlık maçında Johann mıydı neydi onu yenince dalga geçerken gördüm fenerlileri.
Denginizi buldunuz diye. Allah büyük işte. :D
edit

bahadıR

sonuçta hazırlık maçı,
normaldir o yüzden...
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Adriano

Bu sonuca bakarak konuşmuyorum. Bu sene pek birşey yapamayacaklar gibime geliyor.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Tüm skorLarının böyLe bitmesi niyetiyLe :)
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

Fenerbahçe'nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti.

Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer'in yanına gelerek, "Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?" şeklindeki isteğine Tümer, "Ya hastalanırsam ne olacak" diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın "Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek" şeklindeki sözlerine "Bas git buradan" şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer'e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer'e "Çok şerefsizmişsin" diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.

MİLLİYET

Herkes öğreniyor ne olduğunu  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 13, 2008, 13:04:40
Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer'e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer'e "Çok şerefsizmişsin" diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.

MİLLİYET

bizde aynısını dedik

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

Fenerbahçe'nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti.

Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer'in yanına gelerek, "Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?" şeklindeki isteğine Tümer, "Ya hastalanırsam ne olacak" diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın "Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek" şeklindeki sözlerine "Bas git buradan" şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer'e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer'e "Çok şerefsizmişsin" diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.

MİLLİYET

:alkis :alkis
19o3

saldır beşiktaş

MİLLİYET

yavaş yavaş anlıyor herkes tümerin ne mal olduğunu
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

yeni mi ogrenmisler bu adam hep oyle,
karakteri zaen bozuk biri
yuz yapisindan ve mimiklerinden anlayan anlar

AYIP etmis
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

tumer gerı mı dondu fenere?
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi