Ana Menü

F.De Boer:'Terim tam bir megalomandı'

Başlatan carlito1903, Temmuz 10, 2008, 10:15:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Futbol Extra dergisine konuşan gs nin eski futbolcusu Frank De Boer eski hocası Fatih Terim'in megalomanlıkla suçladı...

De Boer'dan Terim'e yaylım ateşi
   Galatasaray'dan ayrılıp Rangers'a gidişini, kardeşinin kendisine olan borcunu ödemesi olarak yorumlayan De Boer, o zamanlar bu transferi bir kurtuluş olarak gördüğünü söyledi.   Futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra antrenörlüğe başlayan eski Hollanda kaptanı, ""Ajax'ın A1 takımının başına ve Hollanda Milli Takımı'nın asistanlığına getirilmekle iyi bir çıkış yaptım. Geçmiş, geçmişte kaldı. Bu işe başladığımda hâlâ bir futbolcu gibiydim, fakat şu an antrenörlüğü daha da benimsemeye başladım" şeklinde konuştu.   Eşinin yoğun isteği ve epilepsi rahatsızlığı sebebiyle Katar'dan ayrılarak Hollanda'ya dönmek zorunda kaldığını belirten De Boer, Ajax'ta kendisine futbolcu olarak ihtiyaç olmadığı için antrenörlük kursu aldığını söyledi.   Galatasaray'da forma giydiği dönemle ilgili bir pişmanlık yaşamadığını belirten De Boer, o dönemde çok üst düzey futbol oynayamadığını da kabul etti.   Konu Galatasaray'daki hocası Fatih Terim'e geldiğinde ise Hollandalı yıldız açtı ağzını, yumdu gözünü:   "Bana göre Fatih Terim'in başı hâlâ göklerde, bulutların arasında geziyordu. 2000 yılında alınan UEFA Kupası'ndan dolayı. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıksın. Her seferinde başka kıyafet giyerdi. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı''

onaT

adam her antrenman değişik giyinse ne olur?
gayet güzel olur.

bu adam değil mi millet gerisinden koşmaya başlıyordu önüne geçip gol atıyordu?

Non Mollare Mai

:ahaha

Her gün aynı kıyafeti mi giyecek adam kokar yahu. ;D
edit

ZLataN

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 10, 2008, 15:11:47
:ahaha

Her gün aynı kıyafeti mi giyecek adam kokar yahu. ;D

Adım gibi emindim F.De BoeR'un dedikLerine zıt birşey söyLüyeceğinden :D

Non Mollare Mai

edit

ZLataN

Alıntı yapılan: F.De Boer - Temmuz 10, 2008, 10:15:42
Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıksın.

Adam tüm sezon dememişki 2 antrenman üstüste aynı kıyafetLe çıkmazdı manasında konuşmuş :D

Non Mollare Mai

Şekil, karizmatik adam sonuçta. Kıyafetine özenle dikkat etmesi gerekir tabi. ;D
Parası var alıyor Allah Allah.. ;D
edit

Delirdik

Burada saçmaLamış bence.. ne giyerse giyer arkadaş sanane
teknik taktik oLarak eksik mi? onu eLeştir veya öv diğer şeyLer futboLcuyu ne bağLar.
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Cem Goren

sanane be deboer adam ne isterse onu giyer
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

Tek bi yere takılmışsınız gördüğüm kadarıyla, keşke kıyafet kısmını koymasaydım yazının...

De Boer'i pek sevmem ama parmak bastığı konu çok doğru bi konu...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 10, 2008, 23:22:11
Tek bi yere takılmışsınız gördüğüm kadarıyla, keşke kıyafet kısmını koymasaydım yazının...

De Boer'i pek sevmem ama parmak bastığı konu çok doğru bi konu...

"Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi."
diyor işi kıyafete getiriyor.

o dediğini kanıtlayacağına başlık olacak, manşet olacak laflar sarfediyor.
bunamış bu adam bu yaştan :)

eRe

bencede geregınden yetenıgınden kapasıtesınden cok daha fazla begenılıyor ve sısırılıyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi