Ana Menü

Lampard Yuvada Kaldı

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 09, 2008, 02:17:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, yıldız futbolcusu Frank Lampard için İtalya Şampiyonu Inter'in yaptığı görüşmelere başlama teklifinin reddedildiğini açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, medyada yer alan haberlere cevaben, "Yazılanların aksine Inter, Frank Lampard için bir rakam telaffuz etmedi. Ayrıca Lampard, Chelsea'de kalacağını söyledi" açıklamasını yaptı.
İngiltere'de yayımlanan The Sun gazetesinin, Inter'in Lampard'a 12,82 milyon dolar teklif ettiğini iddia etmesi üzerine, Premier Lig kulübü, internet sitesinde bir açıklama yaptı.
İtalya takımının, Lampard için bir görüşme talebinde bulunduğunu, ancak basında yer aldığı gibi herhangi bir rakam telaffuz edilmediğini belirten Stamford Bridge kulübü, 30 yaşındaki İngiliz orta saha
oyuncusunun sözleşmesinin dolmasına daha 12 ay olduğunu kaydetti. Chelsea'nin teknik direktörü Luiz Felipe Scolari de Chelsea TV'ye yaptığı açıklamada, Frank ile 15 dakika görüştük. Kulüpte kalacağını söyledi, çok mutluyum" diye konuştu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Günlerdir Lampard Inter'de diye haberler yazılıyordu medyada hepsi yalanmıymış yani...

ferdikoclu

Eeee niye gitmemiş bu eleman.. Herkes gitti diye yazdı medyada..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Kralkartal21

Alıntı yapılan: ferdikoclu - Temmuz 09, 2008, 02:27:36
Eeee niye gitmemiş bu eleman.. Herkes gitti diye yazdı medyada..

Sorunun cevabı haberde..

Kralkartal21

Chelsea satmıyor, Lampard gitmiyor..!

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, son zamanlarda ortaya atılan ve özellikle de Chelsea'nin eski hocası Jose Mourinho'nun başında bulunduğu Inter'in Frank Lampard'ı alacağı yönünde yoğunlaşan söylentilerin asılsız olduğu kaydedildi. 

Ayrıca Chelsea kulübü, İnter'e yaptığı diğer açıklamada da Frank Lampard'ın satılık olmadığını ve ve kulübün bu oyuncunun hiçbir transfer konusunun gündeme gelmesini istemediğini belirtti.  Bu arada Chelsea'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Luiz Felipe Scolari, yaptığı basın toplantısında Frank Lampard hakkında şöyle konuştu:  "Lampard ile 15 dakikalık bir görüşme yaptım ve bu görüşmeden mutlu ayrıldım. O'na Chelsea'de kalacak mısın diye sordum, "evet" yanıtını aldım."

ferdikoclu

O anlamda sormadım KubiLay kardeş.. Jose Mourinho onu seneye İnterde izleyeceksiniz falan diyordu TV8 haberinde..Ondan dedim..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carsi52

Heryerde basın koLpa basın demek oLuyor bu haber :D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Lampard gerçekten iyi bir oyuncu gitseydi Chelsea onu çok arardı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.