Ana Menü

TSL 2008-2009

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 12:06:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Bu sene normalin aksine transferde liderliği trabzon yaptı.

21 futbolcu aldılar e hala transferi bitirmediler.

Bizde gerekli bölgelere transferleri yaptık.

gs ve fb transferi bitirmediler kimleri alıcakları önemli.

kayseri yine bu sene bir süpriz yapabilir yeni stat yeni heyecan.

yeni gelenlerle cok daha zevkli bir lig olucak.

Sözün özü

Türkcell Super Lig Artık Başlasın    :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Bu sene saha dışı faktörler devreye girmezse 4 büyüklerin hepsi zirveye oynar...

Denizli, Gençlerbirliği (Oftaş'ta olabilir) ve Eskişehir küme düşebilir...

Kralkartal21

Bu sene Sivas'tan pek fazla bişey beklemiyorum.Geçen seneki gibi iyi olacaklarını sanmam.

Kayseri yine her zamanki gibi sürpriz takım olabilir.

Trabzon bu sene iyi transferler yaptı.Bir sürpriz beklenebilir.

Bizde gerekli yerlere gerekli adamlarımızı aldık.Artık bekleyip görücez..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

akbaba71

Kayseri Stad inşaatından bir resim Ocak a sarkıcakmış bitmesi

Image

carlito1903

30 Bin kişilik stad olacak, aslında geçtiğimiz sezon açılacaktı ama gecikti nedense, bu sezon açabilirler umarım...

Non Mollare Mai

Trabzon'un herkesinde ortak görüşü olduğu gibi bu sene daha iyi olacağı. Çok fazla transfer yaptılar ama genelde yerinde ve yararlı olacak isimleri kadrolarına kattılar. Bu sene lige büyük keyif verecekler.

Fenerbahçe'nin oturmuş bi kadrosu var. Emre Belözoğlu çok iyi transfer ama Aurelio giderse Fenerbahçe orta sahası için büyük kayıp olur. Forvete ihtiyaçları var. Deivid'inde ayağının kırılması planlarını alt üst etti. Şampiyonluğa oynayacakları kesin.

Galatasaray son yıllarda yabancılarından fazla verim alamasada yerli oyuncularla işi götürüyor.. Galatasaray en kötü senelerinde bile hep zirveye oynadı.. Yine öyle olur.

Sivas için bu senenin geçen sene kadar iyi geçeceğini düşünmüyorum. Kadroyu hemen hemen korudular, yeni ve iyi transferleri var ancak ligi 4 büyüklerin önünde bitiremeyeceğini düşünüyorum.

Kayseri çok iyi transferler yaptı ve bu sene eğer Anadolu'dan Trabzon hariç, zirveye oynayacak bi takım çıkarsa bu Kayseri olur. TSL'e büyük heyecan katacaklarını düşünüyorum.

Denizli geçen seneki kadrosundan çok fazla kayıp verdi. Düşmek için en büyük aday olarak gözüküyor.

Eskişehir mazisiyle ve taraftarıyla TSL'nin en büyük zevklerinden biri olacak. Ancak yaptıkları transferleri yeterli görmüyorum. Eğer bu kadroyla girerlerse lige düşmemeye oynarlar.

Gaziantep'te bi ayaklanma var ancak bana yıllardır hiç zevk vermeyen bi takım.. Ligi orta sıralarda bitireceklerini düşünüyorum. Umarım heyecan verirler.

Kocaeli 4-5 senenin ardından TSL'e çıktı. Taraftarı olan takımları seviyorum lige heyecan katıyorlar. Kocaeli'de taraftarıyla büyük heyecan katacak lige. Ancak transfere ihtiyaçları var.

Antalya'da transferde henüz yeterli değil. Ama lige renk katan ekiplerden olacaklardır.

Bursa Yusuf'u kadrosuna katarak ofansif orta sahasına güç kattı. Ama Tum'un gitmesi onlar için bi kayıp. Orta sıralarda tamamlarlar ligi.
Ankaragücü yine hedefsiz olarak sezona giriyor. Yaptığı transferlerde bu doğrultuda. Yinede taraftarıyla lige renk katan bi ekip.

Ankaraspor önemli kayıplar verdi ve yerlerini dolduramadı henüz. Düşmek için adaylardan birisi.. Seyirciside olmayan bi ekibin TSL'de yer almaması gerektiğini düşünüyorum.

Gençlerbirliği ilk 11'inden 3 oyuncuyla yollarını ayırdı. İsaac'in gitmesiyle hücum gücü azaldı ve henüz yerini dolduramadı. Ama İlhan Cavcav ne yapar ne eder yine ligde bırakmasını bilir takımını.

Oftaş takımı geçen sene beni kendisine hayran bıraktı.. Futbolun yıldızlarla değil takım oyunu olduğunu gösterdiler. Senelerdir birlikte oynayan gençlerden oluşan bi takım. Bu senede iyi futbolla ligi orta sıralarda bitireceklerini düşünüyorum.

İsta
nbul Büyükşehir Belediyespor kadrosunda pek değişiklik yapmadı. Geçen sene oldukça iyi bi sezon geçirdiler ve 4 büyüklere taş çıkarttılar.. Düşme korkusu yaşayacaklarını düşünmüyorum.

Konya[/b
] iyi transferler yaptı. Geçen sene futbol adına hiç bi şey oynamadılar. Bu sene lige renk katacaklarını düşünüyorum.

Bu sene T
SL'nin geçen senelere nazaran daha keyifli geçeceğini düşünüyorum. Tribün açısından bakarsak gerçekten heyecanlandırıyor beni.. Eskişehir ve Kocaeli'ninde çıkışıyla birlikte ligde tribün gücü olan takımlar çoğaldı. Bu maçların keyif vermesi açısından oldukça önemli. Ama olaylarında çoğalacağını düşünüyorum.

İstanbul Büyükşehir, Ankaraspor'un bu sene düşmesini istiyorum. Seyircisi olmayan takım bence olmamalı TSL'de.

Düşmemeye oyn
ayacak en büyük adayım ise Denizli.

Umarım önümüzdeki sezon Beşiktaş'ımızın şampiyonluğuyla beraber güzel bir sezon geçiririz.

TSL olmadan hafta sonları büyük bi boşluk oluşuyor bende. Bir an önce başlasın ligde, heyecanımıza kaldığı yerden devam edelim.

Temiz bir lig olmasını diliyorum.
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
edit

akbaba71

Kocaeli Lig A nın deplasman canavarıydı.

Her deplasmanda vardılar kapanışıda 217 otobüslük izmir deplasmanıyla yaptılar.

Bu sene İstanbul deplasmanlarında ciddi rakamlara ulaşırlar.

Olimpiyata cok sağlam gelirler ligdeki durumlarına göre.

kadıköyde skora göre etkili olabilirler.

kocaeli -bursa eskişehir-antalya  macları olay ihtimali yüksek maclar

antalya-bursa antalya-denizli maclarıda bu potansiyele yakın maclar

eskişehirin bu sene duruşunu merak ediyorum bursankaraya karşı

ilhan mansız_melis

bu sezon Kocaeli'nden umutluyum ben iyi işler yapacak gibime geliyor
2008-2009 sezonu Beşiktaş'ıma hayırlı ve de uğurlu olsun...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

bu sezon es-es ve kocaelinden iyi bi sonuç bekliyorum ikiside süper lig hasterini dindirdiler ve taraftarlarını mutlu etmek istiyorlar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

bahadıR

Kocaeli Lig A nın deplasman canavarıydı.

Her deplasmanda vardılar kapanışıda 217 otobüslük izmir deplasmanıyla yaptılar.

cahilliğime verin :) 217 otobüslemi gittiler deplasmana ben yanlışmı anladım :allaalla
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Non Mollare Mai

edit

akbaba71

Kocaeli sanayi şehri olduğu için otobüs sıkıntısı yaşamayacak tek şehir belkide.

Otobüslerin önemli bir kısmı orada üretiliyor..

Belediyede ile taraftar ortak hareket edince böyle bir tablo cıkıyor.

Şehirde ve takımda  iyi hava oluşursa İBB macında yeni rekor kırarlar .

keskinli

ayrica gelismis bi sanayi kenti oldugu icin issizlik orani azdir,yani taraftarlarin maddi durumu iyidir.maddi durum iyi olunca maca giden sayisida cok olur.
bi an önce gecsin zaman,baslasin lig
futbolsuzluk basima vuruyor,her hafta sonum bas agrisiyla geciyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

onaT

biraz özlemini duyalım değerini anlayalıım daha iyi. sabır.=)

carsi52

Lig ne zaman başLıcak ?
Bölünür senin için uykular!