Ana Menü

Ronaldinho Milan Dedi..

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 06, 2008, 14:08:42

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Barcelona´nın satışa çıkardığı Brezilyalı yıldız Ronaldinho´nun, İtalya´nın Milan Kulübü ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Ronaldinho'nun hem ağabeyi hem menajeri olan De Assis, "Yüzde 90 bu iş bitti. Ronaldinho Milan'da daha iyi günler yaşayacak" diye konuştu.

Fanatik.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

bjkozgur

milan süper bi takım oldu valla  pato kaka ronaldinho pirlo
ÇARŞI ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

salvador

ah ah kadroya bak dehset gelde o takımı izle
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

eRe

kaynak kolpa adamlar avrupayı bıle karıstırıyo olabılır ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Ronaldinho'nun sorunu Rijkaard'laydı aslında. Rijkaard'ta ayrıldıktan sonra kalıp Barcelona'da ki eski o iyi günlerine dönebilir. Ayrılacaksa da İtalya değilde İngiltere'ye gitmesini isterdim görsellik açısından.
edit

ilhan mansız_melis

bu Milan UEFA'ya katılacak ve de biz onlarla tabi turları geçersek aynı grupta olabiliriz dimi ?   :saskin    :fuu
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 07, 2008, 11:27:01
Ronaldinho'nun sorunu Rijkaard'laydı aslında. Rijkaard'ta ayrıldıktan sonra kalıp Barcelona'da ki eski o iyi günlerine dönebilir. Ayrılacaksa da İtalya değilde İngiltere'ye gitmesini isterdim görsellik açısından.

Bende Barcelona'da Rjkaard gittikten sonra kalmasını isterdim.Senin sorun yaşadığın adam ayrılıyor sende ayrılıyorsun.Ama Barcelona'nın başına gelecek hoca Ronaldinho'yu takımımda düşünmüyorum demiş.

onaT

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Temmuz 07, 2008, 14:17:39
Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 07, 2008, 11:27:01

Bende Barcelona'da Rjkaard gittikten sonra kalmasını isterdim.Senin sorun yaşadığın adam ayrılıyor sende ayrılıyorsun.Ama Barcelona'nın başına gelecek hoca Ronaldinho'yu takımımda düşünmüyorum demiş.

a-aa demekki sorun yalnızca rijkaard değilmiş=)=)

[/quote]
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 07, 2008, 14:04:45
bu Milan UEFA'ya katılacak ve de biz onlarla tabi turları geçersek aynı grupta olabiliriz dimi ?   :saskin    :fuu

inşallah grupta çıkarda sonra çok ötelerde çıkar.

Kralkartal21

Adam gibi maç oynadımı ki gelen hoca kadrosunda görmek istesin..

Her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun bende kadroda tutmak istemezdim(yalan söylemiyim).Çünkü geçen sene iyi bi performans göstermedi.(Çünkü top oynamadı)

onaT

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Temmuz 07, 2008, 14:38:18
Adam gibi maç oynadımı ki gelen hoca kadrosunda görmek istesin..

Her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun bende kadroda tutmak istemezdim(yalan söylemiyim).Çünkü geçen sene iyi bi performans göstermedi.(Çünkü top oynamadı)

aynen öyle.
demekki barcelonanın kimsenin hayatını kararttığı yok ;)

Kralkartal21

Niye oynamadı peki.Kim oynatmadı.Birkaç sorun yüzünden oynamadı.Sırf o Rijkaard'ın yüzünden oynayamadı.

Ben bunu demek istedim. ;)

onaT

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Temmuz 07, 2008, 19:17:24
Niye oynamadı peki.Kim oynatmadı.Birkaç sorun yüzünden oynamadı.Sırf o Rijkaard'ın yüzünden oynayamadı.

Ben bunu demek istedim. ;)

"barcelona adamın hayatını kararttı resmen" demiştin.
bundan o anlaşılmıyor.
neyse anlaşıldı şimdi.

Kralkartal21

Barcelona hayatını kararttı dedim.. Yanınada ekledim ''Rijkaard yüzünden adamın futbolu söndü'' diye..

onaT

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Temmuz 07, 2008, 19:24:21
Barcelona hayatını kararttı dedim.. Yanınada ekledim ''Rijkaard yüzünden adamın futbolu söndü'' diye..

olsun deme yine de=) :D

RCA

ronaldinho gibi bir herif dünyaya gelmemiştir abi ne derseniz diyin. adam da istikrar yokki başarı sağlasın ama milan da istediği topu oynar tek korkusu sakat olması gerek seria A da defans güçldüür ekiplerin ondan dolayı
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.