Ana Menü

Marco Aurelio Real Betis'te

Başlatan akbaba71, Temmuz 05, 2008, 22:04:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak.

İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

bu çok iyi oldu aurelio giderse fenerin orta sahası çöker
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Gitsin gitsin :D

Bakalım fb ne yapacak Aurelio olmadan ?

beckyZWICKY

ee peki şimdi ispanyol vatandaşımı olucak :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ferdikoclu

İspanyolda olur..:) maşallah international bir kimlik çıkaracak yakında:)
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

saldır beşiktaş

Aurelio'nun Real Betis ile anlaşma sağladığı belirtilirken, Fenerbahçeli yöneticiler ise bunun bir menajer oyunu olduğu vurgulayıp, "Marco için iyileştirme yaptık, daha da artırabiliriz" dedi.

Fenerbahçe ile Marco Aurelio arasındaki kriz, birçok bilinmeyenle birlikte devam ediyor. Brezilya asıllı milli futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu'nun Real Betis ile anlaşma sağladığı, Aurelio'nun gelecek hafta sağlık kontrolünden geçip, yeşil-beyazlılara imza atacağı öğrenilirken, sarı-lacivertliler ise futbolcunun bu anlaşmaya yanaşacağına inanmıyor.

Sözleşmesindeki opsiyon maddesini işleme koyan, bunun yanında aldığı parayı da iki katına çıkaran Fenerbahçe'de yönetimin Aurelio'ya yeni bir iyileştirme daha yapabileceği ifade edildi. Milli oyuncunun sarı-lacivertli ekip dışında bir takıma gitmeyeceğini belirten yöneticiler, zaten yapılan sözleşme hükümlerinin buna izin vermeyeceğini de vurguladılar. Ancak Real Betis Başkanı Lopera ile görüşen Tutumlu'nun ise, Aurelio için yıllığı 2.5 milyon euro olmak üzere bir yılı opsiyonlu toplam 4 senelik anlaşma sağladığı ifade edildi.

İki cephe de kendilerinin haklı olduğunu belirtirken, Aurelio gitmek için kararlı görünürse durum FIFA'ya yansıyacak. Futbolcunun şu anda Türk statüsünde bulunduğuna dikkat çeken Federasyon yetkilileri, buna rağmen transferin uluslararası boyutta olması nedeniyle son kararı FIFA'nın vereceğini dile getirdiler.

MİLLİYET
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BjKcArsi54

bu aurelio giderse fener bitti demektir

carsi52

Bu adamdan nefret ediyorum ya.
Gitsin cehennemin dibine kadar yoLu var.
Bölünür senin için uykular!

pAscAliAnUmut

Fenerde Gökhan Gönülle beraber beşiktaş formasını giymesini en çok istediğim adam. Onun boşluğu kolay kolay kapatılamaz
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

onaT

onaT

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Temmuz 06, 2008, 12:05:31
Fenerde Gökhan Gönülle beraber beşiktaş formasını giymesini en çok istediğim adam. Onun boşluğu kolay kolay kapatılamaz

sinan vardar onu kulübe getirdi bizim zeka yoksunları beğenmedi zamanında.

hepsiyAh

fener için gitmesi kötü olur ama bizim içn gitsin :D

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

Marco'nun stilini çok beğeniyorum. Onun gitmesi Fenerbahçe için orta sahada büyük kayıp demek. Umarım transfer gerçekleşir.
edit

bahadıR

gitsin yahu :)
çöktü şimdi ortasahaları :)
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......