Ana Menü

Sivasspor -Braga

Başlatan akbaba71, Temmuz 05, 2008, 21:15:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Braga bu takımdan daha iyi bir takım.Bu futbolla pek ümit vermiyorlar açıkcası.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ZLataN

Braga'da çok iyi bi takım değiL, Portekiz'in orta sıra takımLarından biri..Porto, Sporting, Benfica, Guimares, hatta eski Ritmini buLan bi Boavista Braga'dan kat kat daha iyi takımLar..Ama şüphesiz Sivas'ın bugünkü oynadığı takımLa mukayese biLe ediLemezLer.

onaT

braga geçen sene uefa kupasında iyiydi.
ligdede büyüklere sorun çıkardı.
guimaraes ve boavistadan iyi bence.

akbaba71

Geçen seneki havası ve futbolu olsa Bragayı elerler.

Ama şu anda pek öyle bir görüntü cizmediler..
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ZLataN

Guimares geçen senenin 3.sü..Sondan 1. hafta kaptırdıLar 2. sırayı yoksa şu an ŞampiyonLar Liginde ön eLeme oynamayıp diRekt katıLıyorLardı..Ayrıca Uefa'dada yanLış hatırLamıyorsam 3. turda eLendiLeR Werder Bremen 2 maçtada yenerek eLemişti Braga'yı, yani sadece gruptan çıkabiLdiLer BoLton ve Bayern Munich'Le beraber.

BerkAy1903

Yiğidolar Intertoto'da 3. turda: 1-0
Intertoto Kupası'nda mücadele eden temsilcimiz Sivasspor, ikinci tur rövanş maçında Karadağ'ın OFK Grbalj takımını 1-0 mağlup ederek 3. tura yükseldi. İlk maçta deplasmanda elde ettiği 2-2'lik beraberliğin ardından rakibini Sivas 4 Eylül Stadı'nda konuk eden Sivasspor, 83. dakikada Diallo'nun kafayla attığı golle maçtan galip ayrıldı ve adını 3. tura yazdırdı. Kırmızı-beyazlılar 3. turda Portekiz'in Sporting Braga takımıyla karşılaşacak. İlk maçta önümüzdeki hafta Sivas'ta oynanacak.

Tarihinde ilk kez Sivas'ta bir Avrupa Kupası maçına çıkan Sivasspor maça hızlı başlayan taraftı. Özellikle ilk yarım saatlik dilimde birçok pozisyona giren temsilcimiz, bu fırsatlardan yararlanamadı. Bir hayli tempolu bir oyun ortaya koyan Sivasspor, özellikle Balili ve Mehmet Yıldız ile girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamadı. İlk yarının sonlarına doğru düşen tempoya, taraftarlar da ayak uydurunca ortaya sıkıcı bir karşılaşma çıktı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı, ilk yarının aksine düşük tempoda başlarken, Sivasspor gol pozisyonlarına girmekten zorlandı. Karadağ temsilcisinin zaman zaman gelişen ataklarında yedek kaleci Volkan başarılı oldu. İlk yarıdaki kadar olmasa da ikinci yarıda da Grbalj kalesinde tehlikeler yaratan Sivasspor, aradığı golü maçın 83. dakikasında Diallo ile buldu. Kullanılan serbest vuruş sonrası ceza sahasına gelen topa güzel bir kafa vuruşu yapan Diallo topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Geriye kalan zamanda maçta başka gol olmadı ve Sivasspor maçı 1-0 kazanarak tur vizesini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
1. dakikada Sylla'nın ortasında topla ceza alanı içinde buluşan Balili'nin atışında top defanstan çıktı. Pozisyonun devamında topla buluşan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda top dışarı çıkarken, hakem pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.
13. dakikada Slobodan Maziç, çalımlarla ceza alanına girdi. İçeriye bıraktığı pasla topla buluşan Dragon Boskoviç'in vuruşunda topu kaleci Volkan kornere çeldi.
16. dakikada Hayrettin'in taç atışında Mehmet Yıldız, topu ceza alanına aktardı. Topu alan Balili'nin vuruşunda meşin yuvarlak, üstten dışarı çıktı.
33. dakikada İlhan'ın sağdan ortasında topa yükselen Mehmet Yıldız'ın onsekizin içindeki kafa vuruşunda top dışarı çıktı.
34. dakikada Balili'nin ceza alanına gönderdiği topa Mehmet Yıldız, gelişine vurdu, top defans oyuncusuna çarparak kornere çıktı.
41. dakikada İbrahim'in ortasında ceza alanı içinde Aytaç'ın kafa vuruşunda az farkla üstten dışarı çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
57. dakikada Franciskoviç'in kullandığı serbest vuruşta kaleye girmekte olan topu kaleci Volkan iki hamlede kontrol etti.
61. dakikada Mehmet Yıldız'ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Balili, topu kafayla İbrahim'in önüne bıraktı. Genç futbolcunun gelişine sert şutunda meşin yuvarlak defansa çarparak kornere çıktı.
83. dakikada İbrahim'in kullandığı serbest vuruşta Diallo'nun kafa vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Igor Ishchenko, Sergiy Sobotyuk, Oleksandr ShamYch
SİVASSPOR: Volkan, Abdurrahman, Hayrettin Yerlikaya, Aytaç, Diallo, Sylla, Musa (Ilgar Gurbanov dk. 85), İbrahim (Tayfur dk. 90), Mehmet Yıldız, İlhan, Balili (Sergio Oliveria dk. 80)
YEDEKLER: Mehmet Yazıcı, Mahmut Hanefi, Onur, Murat
TEKNİK DİKERKÖR: Bülent Uygun
OFK GRBALJ: Srdan Klıajeviç, Slobodan Maziç, Igor Dragiçeviç (Miljan Radoviç dk. 64), Gayrilo Petroviç, Vazalin Boziç, Igor Radusinoviç, Darko Bojoviç (Kristian Kristoviç dk. 76), Franciskoviç, Dragan Boksoviç, Predraç Videkaniç, Makro Kasalika
YEDEKLER: Makro Kerereviç, Sasa Popoviç, Sasa Readonoviç, Nikole Raduloviç
TEKNİK DİREKTÖR: Neboisa Vignjeviç
GOL: Diallo (dk. 82)
SARI KARTLAR: Aytaç (Sivasspor), Igor Radusinoviç, Makro Kasalika, Dragon Boskoviç, Miljan Radoviç (OFK Grbalj)

19o3

onaT

Alıntı yapılan: ZLataN - Temmuz 13, 2008, 22:31:58
Guimares geçen senenin 3.sü..Sondan 1. hafta kaptırdıLar 2. sırayı yoksa şu an ŞampiyonLar Liginde ön eLeme oynamayıp diRekt katıLıyorLardı..Ayrıca Uefa'dada yanLış hatırLamıyorsam 3. turda eLendiLeR Werder Bremen 2 maçtada yenerek eLemişti Braga'yı, yani sadece gruptan çıkabiLdiLer BoLton ve Bayern Munich'Le beraber.

:D o kadar ayrıntılı takip etmedim.
olsun hadi 5. iyi takımı braga. farketmez. sivası yener bu haliyle...

akbaba71

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 13, 2008, 21:29:19
Portekiz liginin 4. inter toto ya mı gidiyor ??

;D
Güzeldi Burak  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

ilk yari sivasi begendim,cok gol kacirdilar
bence bragaya karsida sanslari var tur atlamak icin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 13, 2008, 22:45:01

;D

O nasıl bi cümle kurmuşum ben ya :) 4. takımı yazacaktım ama takımı yazmayı unutmuşum :)

Ama Onat Braga Portekiz'in 4. takımı diyince nasıl oluyor dedim :D

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 14, 2008, 00:27:36
Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 13, 2008, 22:45:01

;D

O nasıl bi cümle kurmuşum ben ya :) 4. takımı yazacaktım ama takımı yazmayı unutmuşum :)

Ama Onat Braga Portekiz'in 4. takımı diyince nasıl oluyor dedim :D
suç benimmi yani :D

carlito1903

Yok kardeşim ne suçu :)

Sadece senin yazdığını yanlış anladım ben onu anlattım...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 14, 2008, 00:36:28
Yok kardeşim ne suçu :)

Sadece senin yazdığını yanlış anladım ben onu anlattım...

ha ii. :D

ZeMaHŞeR

SiVaSSPoR'a eskiden kalma nefretim var....

Her ne kadar Türk takımıda olsa Avrupa'dan elenmesini istiyorum....
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Cem Goren

ilk yarıki oyun oynanırsa umutluyum sivastan
ama çok beceriksizdiler dün o pozisyonları atmalılar başarılar yiğido
altın kapılarımız kan oldu tayfun