Ana Menü

Sivasspor -Braga

Başlatan akbaba71, Temmuz 05, 2008, 21:15:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

UEFA İntertoto Kupası'nda sahasında Karadağ ekibi OFK Grbalj'ı konuk edecek olan Sivasspor, bu maçla birlikte Avrupa kupalarındaki 2. sınavına çıkacak.

OFK Grbalj ile 5 Temmuz'da Karadağ'da oynadığı UEFA İntertoto Kupası 2. tur ilk maçıyla, 41 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Sivasspor, bu maçın rövanşını bugün saat 19.00'da 4 Eylül Stadyumu'nda oynayacak.

Sivasspor, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kaldığı rakibini eleyerek kupada 3. tura yükselmek istiyor.

Geçen hafta Karadağ'da takımlarını ilk kez Avrupa arenasında izleyen Sivaslı futbolseverler ise Sivas'ta ilk kez Avrupa kupası maçı izleme heyecanı yaşayacak.

OFK Grbalj maçı öncesinde Sezer Badur ve Muhammed Ali Kurtuluş'un sakatlıkları sürüyor. Karadağ ekibi ile oynanan ilk maçta kırmızı kart gören kaleci Akın Vardar, cezası nedeniyle bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

Akın ve Avustralya Milli Takımı kadrosunda bulunan Michael Petkoviç'in yokluğunda, OFK Grbalj karşısında teknik direktör Bülent Uygun'un kalede Volkan Ünlü'ye şans vermesi, genç kaleci Mehmet Yazıcı'nın da yedek kulübesinde yer alması bekleniyor.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

elenmek için çok erken.
bastır sivas.

onaT

bi sivas sempatisimi var bende nedir :ahaha

Kralkartal21

Başarılar Sivas.

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 13, 2008, 15:56:47

Tam aksine hiç sevmem.Çalıştıran kişi yüzünden sevmiyorumdur belkide.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Temmuz 13, 2008, 16:02:33
Başarılar Sivas.

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 13, 2008, 15:56:47

Tam aksine hiç sevmem.Çalıştıran kişi yüzünden sevmiyorumdur belkide.

yok bende sevmiyorum o şımarıkları. zamanında ben olmassam sivas şampiyon olsun diyenlerlede tartışmıştım.

ondan deil kubi'cim, hani avrupada başarılı olmalarını istedim ya beLki bazısı sivas sempatizanı sanar beni.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

haydi sivas mutlu et bizi
trt1 veriyor maçı rahatça izleriz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

akbaba71

Sivas 1-0 kazandı ve 3.tura yükseldi..
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

diallo 84te attı.
sivas iyi hoş geçtide, rakım 1600 olmasa biraz zordu işleri bence.
sivas savunması berbat.
ataklardada acemi kalıyorlar.
geçen seneki kadar iş yapabileceklerini sanmam.
yeni transferlerin çok iyi çıkması gerekir.

ZLataN

Maçın sadece iLk yarısını izLedim rakip çok amatör bir takım.BaLiLi'nin kaçırdığı goLLer oLmasa farka giderdi sivas, Mehmet YıLdız'ı çok beğendim takımın en iyisiydi iLk yarı ama 2. yarıyı biLemicem..

onaT

Alıntı yapılan: ZLataN - Temmuz 13, 2008, 21:04:04
Maçın sadece iLk yarısını izLedim rakip çok amatör bir takım.BaLiLi'nin kaçırdığı goLLer oLmasa farka giderdi sivas, Mehmet YıLdız'ı çok beğendim takımın en iyisiydi iLk yarı ama 2. yarıyı biLemicem..

2. yarı kötü oynadı iki taraf. sivasın pozisyonu, onların atağı yok...

carlito1903

Böyle zayıf takımlar karşısında oynamakta zordur, konsantre olamaz topçular, turu geçmeleriydi önemli olan onu da yaptılar...

Bu şekilde devam ederler umarım...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 13, 2008, 21:25:19
Böyle zayıf takımlar karşısında oynamakta zordur, konsantre olamaz topçular, turu geçmeleriydi önemli olan onu da yaptılar...

Bu şekilde devam ederler umarım...

Bragaya karşı işleri çok zor.
braga portekizin en iyi 4. takımı...

carlito1903

Portekiz liginin 4. inter toto ya mı gidiyor ??

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 13, 2008, 21:29:19
Portekiz liginin 4. inter toto ya mı gidiyor ??
sanmam.
kalite olarak dedim ben.