Ana Menü

Luis Aragones Fenerbahcede

Başlatan akbaba71, Temmuz 05, 2008, 21:04:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, İstanbul'a geldi...

Asbaşkanla Şekip Mosturoğlu ve Mahmut Uslu ile birlikte İstanbul'a gelen Aragones, yaptığı ilk açıklamada kendisini zorlu bir dönemin beklediğini belirterek, "Benim için yeni ve zorlu bir dönem başlıyor. Burada da şampiyon olmak istiyorum" dedi

Fenerbahçe Kulübü asbaşkanları Mahmut Uslu ve Şekip Mosturoğlu ile Madrid'ten İstanbul'a gelen Aragones'i, havalimanında az sayıda taraftar topluluğu coşkulu bir şekilde karşıladı.

Taraftarlar güvenlik nedeniyle havalimanı içine alınmazken, basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle İspanyol teknik adam zor anlar yaşadı. Aragones'in çevresinde izdiham oluştu. Gümrüklü bölgeden yönetici Uslu ve çevresindeki güvenlik elemanları eşliğinde çıkan Aragones'in çevresini bir anda çok sayıda basın mensubu sardı.

Görüntü almak isteyen kameramanlar ve foto muhabirleri eşliğinde zorlukla ilerleyen Aragones, dış hatlar geliş terminalinden çıktıktan sonra kendisi için bekletilen araca binerek, konaklayacağı otele hareket etti.

Alan dışında bulunan az sayıdaki coşkulu taraftar kalabalığı İspanyol teknik adama sevgi gösterisinde bulunarak tezahüratlar yaptı. Havalimanı çıkış kapısının önünde bekleyen vatandaşlar, İspanyol çalıştırıcıyı alkışladı.

Kafileyi karşılamak için havalimanına gelen kulüp yetkilileri Aragones için çiçek getirirken, İspanyol çalıştırıcının boynuna Fenerbahçe atkısı asıldığı görüldü.

Bu arada, yoğun taraftar ihtimaline karşılık önlem amacıyla alan dışında Çevik Kuvvet ekibi bekletildiği gözlendi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

hava alanında baston hediye etmişlerdir belki;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Temmuz 05, 2008, 21:07:39
hava alanında baston hediye etmişlerdir belki;D

:D

hayırsız olsun ne diyelim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

Zico'yu çok arayacaklardır

hayırsız olsun nice başarısızlıklara inşallah.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carlito1903

Eğer 4 ay içinde kovulursa 2 yıllık alacağını tazminat olarak alacakmış...

Del Bosque olayının yankıları...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Niye yapamasın ki..

Aziz Yıldırım'da sevmiş sanırım "dede" yi ..

Hiç bir hoca ile fikirlerim bu kadar örtüşmemişti demiş..

Aragonesin Türk Futboluna çok faydası olur bence..

Carlostan sonra Aragonesinde Türkiye'ye gelmesi İspanyann bize Futbolda bakış açısını tamamen değiştirir diye umut ediyorum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

MeLo

Zaten Aragones başarılı olamazsa Darülaceze'ye verilecekmiş.
Sözleşmede öyle yazıyor :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...