Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Çok güldüm. Gidin izleyin :D  :ok
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

Alıntı yapılan: CR7 - Aralık 25, 2012, 20:42:31
3 filmmiş.

güzel.

3 kitap 3 filmken 1 kitap 3 film olması baya bi ayrıntılı anlatıldığını da gösteriyor.

Ya da Peter Jackson'ının tam bir hollywwod filmi çekmesi oluyor. Çünkü 2. seride kitapla alakalı bir şey
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Colgado

2013 yapimi gravity(yer cekimi) filmini izledim, kesinlikle vakit kaybi aklinizda olsun. imdb'den o puani inci sayesinde aldi heralde.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CR7

imaxte izleyenler çok övüyor o filmi.

K.D

Düğün dernek gülmekten öldüm adamsınız :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Delirdik

Alıntı yapılan: El Colgado - Aralık 14, 2013, 17:09:26
2013 yapimi gravity(yer cekimi) filmini izledim, kesinlikle vakit kaybi aklinizda olsun. imdb'den o puani inci sayesinde aldi heralde.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen içi boş bi film.

tavsiye filmlere bakim derken gördüm kötülemeden geçmek istemedim ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ilhan mansız_melis

Gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

baya oldu izleyeli.

oldukça iyiydi. özellikle smaug sahneleri.

carsi52

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Aralık 23, 2013, 20:01:20

Gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım.

Geçen hafta Beyaz Showa konuk olarak katıldılar İlker Ayrık ve Algı Eke

Beyazıt Öztürk çok övdü bu filmi o kadar çok övdü ki ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum :D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

:ahaha  :ahaha  :ahaha  :ahaha

ERHUN

Bir film vardı adını hatırlamıyorum sorayım belki bilen çıkar.

Bir Slav ülkesinde geçiyordu (yanılmıyorsam Sırbistan). Ülkede aktif rol alan faşist bir örgüt mevcut hükümeti düşürmek istiyordu. ABD hükümetin destekçisiydi, ABD'den destek gelene kadar o grup hükümet binasına saldırıyordu, filmin sonlarına doğru ülkenin ordusu geliyordu başta herkes hükümete yardıma geldi zannederken onlarda tankların yönünü meclis binasına çeviriyordu. En son ABD helikopterleri falan gelip başkanı kurtarıyordu, orada da bitiyordu film.

Faşist örgütün lideri Ivan Bogdanov gibi bir tip oynuyordu. Hatırlayan var mı bu filmi?

ERHUN

"The Believer"

Bir kaç yıl önce (3-5 yıl oldu herhalde) gece 2-3 gibi kanal d'de izlemiştim, az önce yine aklıma geldi. Tavsiye ederim.

ilhan mansız_melis

Resim açılmadı bende Erhun. Hangi film ?

beckyZWICKY

resim uzantısı bozuk.. resim dışında yorumdada adını belirtseniz daha iyi.. çalışan bir uzantı olsa bile zamanla bozuluyor.. mesela bikaç ay sonra yada bi kaç yıl sonra bakınca şimdi gözüken resim bile bozulabiliyor.. o sebepten yorumdada belirtseniz daha iyi bence :)

en yakın öğreneği; bu konunun ilk sayfalarına dönmek.. illa ki oradada o dönemler resimler eklenmiştir ve çoğu görünmüyordur şuan.. :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Bende gözüküyordu ama farklı bir afiş bulup koydum. Adını değil direkt filmin afişini yazma nedenim aynı adda filmler oluyor, onların karışmaması. Bundan böyle altına adını da yazarım o zaman (geçmişe dönük afişlerin altına filmin adını yazdım, zaten çok fazla film paylaşmamışım, paylaştıklarımın bir kaçının poster linki ölmüş ama yorumdan hangi film olduğunu hatırlayıp yazdım).