Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

THY ucaginda seyretmistim, katiliyorum guzel bir aile filmi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

sevginin gücünü anlatan güzel bir film.
ben de tavsiye ederim.

ilhan mansız_melis

Çok beğendim filmi. Bravo Beren Saat'e.  :alkis
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Beklediğim iki film var :

ve

El Colgado

tamam mıyız'ın konusu ne?
neyi anlatıyor?

ilhan mansız_melis

El Colgado

temmuz ismini koysamasaymış karaktere keşke, aklıma rıza kocaoğlu ve o efsane karakteri geliyor ezel dizisindeki.
dram filmlerini severim, umarım güzel filmdir.

El Maestro

Şu Benim Dünyam filmine sinemaya gidipte para kazandırmayın arkadaşlar .. Emek hırsızlığı adilik yaptıkları başka hiç bir şey değil .

2005 Hindistan yapımı Black adlı filmin aynısı hemte tıpa tıp her sahnesi yani izleyin bu kadar olur dersiniz .. Mükemmel bir film ayrıca 'Black' öneririm herkese.

Senaryo tamamen çalıntı, senaryoyu geçtim sahneler bile çalıntı o kadar diyim size .. Bunları yapanlar ekmek yiyor işte ve alkışlanıyor ben buna sinirleniyorum hatta köpürüyorum .

Bu filmde emeği geçen herkes benim gözüümde EMEK HIRSIZIDIR çok net yani !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

The Equalizer

Bir terslik olmazsa 26 Eylül 2014'te çıkıyor (kaynak: imdb).

Aynı adlı televizyon dizisinin uyarlaması olacakmış. Diziyi bilmiyorum ama dedektif dizisiymiş.

Wikide yazdığınıa göre konusu özetle: Denzel abi emekli CIA dedektifini canlandırıyor. Teri adında bir fahişeye yardım ediyor, Rus mafyasıyla mücadele ediyor.

El Colgado

yuh 1 sene var filme :)
vay be ömürden bir yıl daha akacak.

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: El Maestro - Kasım 07, 2013, 00:54:29
Şu Benim Dünyam filmine sinemaya gidipte para kazandırmayın arkadaşlar .. Emek hırsızlığı adilik yaptıkları başka hiç bir şey değil .

2005 Hindistan yapımı Black adlı filmin aynısı hemte tıpa tıp her sahnesi yani izleyin bu kadar olur dersiniz .. Mükemmel bir film ayrıca 'Black' öneririm herkese.

Senaryo tamamen çalıntı, senaryoyu geçtim sahneler bile çalıntı o kadar diyim size .. Bunları yapanlar ekmek yiyor işte ve alkışlanıyor ben buna sinirleniyorum hatta köpürüyorum .

İyi de ne var bunda ? Her yerde var uyarlamalar.

Zaten filmin başında da yazıyor Black filminden uyarlanmıştır diye. Yazmasalar anlarım tepkini ama kızacak bir şey yok bunda.

CR7

zaten her olağan film birbirine benziyor :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Kasım 07, 2013, 16:37:15
Alıntı yapılan: El Maestro - Kasım 07, 2013, 00:54:29

İyi de ne var bunda ? Her yerde var uyarlamalar.

Zaten filmin başında da yazıyor Black filminden uyarlanmıştır diye. Yazmasalar anlarım tepkini ama kızacak bir şey yok bunda.

Uyarlanmıştır ? Uyarlanmıştır çok farklı birşey bence Melis .. Bu direkt olarak kopyası, Black filminin renginden miksajina muziklerinden oyuncularin mimiklerine, makyajlarina kadar kopya. Bunun adi seyirci vurgunu degil de nedir ? Yani madem uyarlıyorsun oyunculuklar bilemi aynı olur .

Yani diceğim uyarlama yok direk aynı sahneler, dediğim filmi izle anlarsın ne demek istediğimi . Hele o kar yağma sahnesi her hareket aynımı olur  .

Madem yapacaksınız bir film biraz uğraşılsın, üzerinde düşünülsün kafa patlatılsın .. Bizim ülkenin sorunuda bu zaten .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Bugün şu Thor'un yeni filmini sinemada izlemek için ilk filmi izledim iyiymiş.

bir ara izleyeceğim diğer filmi.

Şu filmi de merak ediyorum. Bekliyoruz. (29 November 2013 (Turkey))
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Akşam maçtan sonra izlemek için film tavsiyesi istiyorum. İlk tercihim polisiye ama bilim kurgu ve korku dışındaki tüm türlerden tavsiye kabulümdür. Denzel abinin hemen hemen tüm filmlerini izledim onları es geçip tavsiye ederseniz sevinirim.