Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

İlk defa santi ön planda değil
ama yine de güzel bir film

bu da benim vk'da yaptığım yorum :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Coktandir bu kadar gulmemistim, herkese tavsiye ederim
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

Alıntı yapılan: yg1903 - Temmuz 28, 2009, 01:37:03
Harry potter ve melez prens filmini tavsiye ederim

tavsiye edilecek film değil aslında kitap
film özellikle bu serisi romantik komedi tarzında oluşmuş ve 2. filmde bile +13 varken bu filmin kitaptaki gibi korkutucu olması gerekiyordu ama yönetmen pek fazla kitaba bağlı kalmayıp olmaması gereken bir hale getirmiş filmi şahsen yönetmeni boğmak istedim çıktıktan sonra filmden bi kitap bu kadar mahvedilemez...

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Kralkartal21

Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Temmuz 29, 2009, 09:26:44

Coktandir bu kadar gulmemistim, herkese tavsiye ederim

İzliycem bakalım nasılmış :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Kadrinin Götürdüğü Yere Git ve Avanak Kuzenler güzel bişey izleyebilirsiniz yani :)
Bölünür senin için uykular!

ZeMaHŞeR

Teksas Katliamı'nın 1974'te çekilen orijinal versiyonu, kanı donduran gerçekçi sahneleri sayesinde izleyenleri şok etmiş ve inanılmaz bir başarı elde etmişti. Gerçek olaylara dayanan bu korku hikayesi, türünde bir çok filme öncülük etmiş, tüm zamanların en iyi korkularından sayılıyor. İlk film 150.000 dolar gibi mütevazi bir bütçe ile kotarılmış olmasına karşın benzeri görülmemiş bir başarı kazanmış ve 100 milyon doların üzerinde hasılat yaparak sinema tarihinin en önemli kült filmlerinden birisine dönüşmüştü.

"Deri Surat" şeytanı ifade eden bir ikon olarak popüler kültürde yerini alırken, ilk film yapım bütçesinin yüzlerce kat üzerinde gişe yaparak sinema tarihinin ticari açıdan da en başarılı filmlerinden birisi olmuştu. Armageddon, Ada, Pearl Harbour filmlerinin yönetmeni Michael Bay'in yapımcı koltuğuna oturduğu bu yeniden çevrim de ilk film gibi büyük beğeni ile karşılanmış ve Amerika'da onbinlerce seyirciyi sinema salonlarına çekmişti.

"Teksas Katliamı" filmleri ile ilgili olarak belki de en tüyler ürpertici şey, filmin hikayesinin gerçek bir hayat hikayesinden esinlenmiş olması. Filme konu olan olaylara benzer cinayetler serisi 1947 ve 1957 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde Ed Gein adında bir seri katil işlendi. Filmdekine benzer şekilde insan derisinden yapılmış bir maske takan Gein kaçırıp öldürdüğü insanların derilerini ev eşyaları yapmak için de kullanıyordu. Düzenlenen baskında Gein'in evinde insan derisi ile kaplı koltuklar, yine insan derisinden abajurlar, kafataslarından çorba kaseleri, insan dudaklarından yapılmış bir kolye, vajina ve göğüslerden yapılmış bir yelek, üzeri göğüs uçları ile süslenmiş bir kemer ve buna benzer pek çok eşya bulundu. Kurbanlarının tüm vücutlarını kullanan ve derilerini bir maske olarak yüzüne geçiren Gein, 'Deri Surat' olarak akıllara kazındı.

Teksas Katliamı üzerine film tanımam... Kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carsi52

OTEL 1
OTEL 2
Ölüm Hattı
Efsane Adam
Yeraltı Mezarlığı
Uslu Dur

Var mı şöyle korku türü bildiğiniz film ? Teksas katliamı gibi Otel gibi kesmeli katilli felan :D

IL Capitano

Otel; Hostel oluyor heralde, ilki bayagi superdi ama ikincisini cok begenmedim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

2'de kurtulan kız çok akıllıydı hasta oldum ona :D

carsi52

ilhan mansız_melis

Ölüm Hattı süper ya

Bütün film aynı kıyafetlerle geçiyor  :ahaha
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Sence daha mantıklı değil mi ?
Adam hızla bişeyler ararken koşa koşa sokakta üstünü mü değiştircekti ?
Veya kadın kötü adamların elindeyken üst mü değiştircekti ?

ilhan mansız_melis

Mantıksız mı dedim ben de aklımda kaldı aynı kıyafet olduğu yazdık Allah Allah
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Katliam ve adam öldürülmesini istiyorsanız-- 13.Cuma
Aksiyon arıyorsanız-- Kaçış

Kralkartal21

30 tane dvd aldım arkadaşdan. Beğendiklerimi yazarım.
Bugünden itibaren izlemeye başlıyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..