Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Diriliş:Vampir Avcısı
Sadie (LUCY LIU) bir araştırmacı gazetecidir ve araştırmaları sırasında Los Angeles'in genç ve modern insanlarını içine çeken gizli bir tarikata denk gelir. Ortadan kaybolan bu gençlerin öldüğü anlaşılınca, Sadie bunun nedenini anlamak ister. Araştırmasının ortasında bu hunharca cinayetlerin ardındaki kişinin eline düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sadie karanlık bir yerde uyanıp aydınlığa çıkmaya çalışınca, artık yaşamadığını ama ölü de olmadığını fark eder. Los Angeles merkezinin kalabalık sokaklarında amaçsızca gezinirken, duyularının zayıflamaya başladığını hisseder; susuzluğunu gidermek için beslenmek zorundadır ve ihtiyaç duyduğu besin kandır. Açlığını gidermek için masum insanları nasıl öldürebilir ki? Ölü olması gerektiği halde neden hayattadır? Detektif Rawlins (MICHAEL CHIKLIS) tek kızını aynı tarikata kurban vermiştir. Bu durum karşısında çılgına dönen adam kızının katilini bulmaya ve intikamını almaya ant içer. Sadie ile yolu kesişince, katilin Sadie olduğunu sanır, ama kısa süre sonra Sadie'nin aslında onu tek çocuğuna o korkunç şeyleri yapanlara götürecek kişi olduğunu anlar. Rawlins ve Sadie aynı şeyin peşindedirler; amaçları aynı kişiyi öldürmektir. Dolayısıyla, her ne kadar Sadie dedektifin kızı kadar ölü olsa da, güç birliği yapmak akıllıca olacaktır. Avlarının peşine düştüklerimde, Sadie ve Rawlins aralarında bir anlaşma yaparlar: Tarikatın başını bulabilmek umuduyla tüm üyelerini öldüreceklerdir ki daha fazla masum insan katledilmesin.

Güzel bir film :ok
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

kartalpenchesi

akşam şeytanın otelini izledim

bence filmin senaryosu çok sıradandı ama yinede fena değil diyorum

Kış mevsiminin ortası. Beş genç snowboard yapmak için Jotunheimen dağının bulunduğu bölgeye doğru yola çıkar. Bir rampada snowboard yapan beş gençten biri çok kötü düşerek bacağını kırar. Bulundukları bölgede birilerinin yaşadığına dair hiç bir iz yoktur ve burası cep telefonlarının kapsama alanının dışındadır. Bulunduklara yere az bir mesafede bir dağ oteli bulurlar. Bu dağ otelinde yatacak yer bulabileceklerini karar verirler. Otel sessiz ve boş gözükmektedir. Yıllar önce kapanmış olduğu bellidir. Otelin telefon hatları kapalıdır. Gençler, geceyi burada geçirmek zorunda olduklarının farkına varırlar. Fakat otelde yalnız değildirler. Kısa bir süre sonra zemin katta zindan gibi pis bir oda keşfederler ve bu odada birisi yaşamaktadır.

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

delgado1008

GÜZ SANCISI  :kart Bu filme asla gitmeyin haytımda gördüğüm en kötü türk filmi
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

IL Capitano

Siddetle tavsiye ederim , cok etkileyici bir film.
Dun seyrettim
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Kralkartal21

Recep İvedik 2 süpperr olmuş..Müthişti..Gülmekten yarıldık resmen.. :D

1.sinden daha güzel yapmışlar.Verdiğim para sonuna kadar helal olsun..

10 üzerinden 10 :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

Güz Sancısı'na kesinlikle gidicem çok meraklıyım bu filme
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Delirdik

Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Şubat 10, 2009, 13:36:17

Siddetle tavsiye ederim , cok etkileyici bir film.
Dun seyrettim

Bugün gidebiLdim bende.. adama arabanın içindeyken camın kenarından şimşek çarpıyor ya orada koptum ben toparLayamadım kendimi ;D

Onun harici gerçekten etkiLeyici bir fiLm.
Tam bir sinema fiLmi pcde feLan izLeyipte harcamamak gerek ;)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

gürol

harika bir filmdi şiddetle tavsiye ediyorum
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

gürol

Tür :   Dram
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senaryo : Grant Nieporte
Yapım : 2008, ABD , 118 dk.

Oyuncular
Will Smith (Ben Thomas) ,   Rosario Dawson (  Emily Posa) , Woody Harrelson (  Ezra Turner) , Michael Ealy (Ben in Kardeşi) , Barry Pepper ( Dan) , Elpidia Carrillo (Connie Tepos)

Dahili Hasılat Servisi ajanı Ben Thomas, işi çıktığı sıradışı yolculukta kaçınılmaz bir sırrı da beraberinde taşıyordur.

Bu sır bağlantı kurduğu 7 yabancının hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Umudunu Kaybetme 'nin başrol oyuncusu Will Smith, filmin yönetmen ve yapımcılarıyla Seven Pounds filminde tekrar bir arada.

http://www.imdb.com/title/tt0814314/

BÖYLE BİR FİLM OLAMAZ
ÇOK GÜZELDİ

Batuhan

recep ivedik 2'yi ben pek beğenmedim
konusu bence iyi değildi
ben gülmedim nerdeyse, son resim kısmında güldüm
Koca hestiy aya bedenem ?

IL Capitano

Hani,  genelde cocuklugumuzda, gencligimizde hayatimizla ilgili kararlari daha kendimiz vermeye baslamadan önce biraz isyan ettigimiz olmustur, keske hayatim söyle olsa, ailemiz böyle olsa diye, lutfen bu filmi seyredin , mutlaka Allaha sukredeceksiniz..

Gecen hafta sonu seyrettim, 10 dalda Oscara aday olmasi cok normal...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

gürol

Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Şubat 19, 2009, 12:22:43

Hani,  genelde cocuklugumuzda, gencligimizde hayatimizla ilgili kararlari daha kendimiz vermeye baslamadan önce biraz isyan ettigimiz olmustur, keske hayatim söyle olsa, ailemiz böyle olsa diye, lutfen bu filmi seyredin , mutlaka Allaha sukredeceksiniz..

Gecen hafta sonu seyrettim, 10 dalda Oscara aday olmasi cok normal...
benimde tavsiyemdir

CR7

Özet                          Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur'un ve hem de Pınar'ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

Süper bir aşk filmi
Adam fbli de olsa cidden güzel
Gerçekten tavsiye ederim

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

gürol

Alıntı yapılan: yg1903 - Şubat 20, 2009, 11:44:54

Özet                          Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur'un ve hem de Pınar'ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

Süper bir aşk filmi
Adam fbli de olsa cidden güzel
Gerçekten tavsiye ederim

izledim fener mener umursamadan izlemeye çalıştım tabi
ama bence birçok yabancı romantik-komedi filmlerinden güzel
romantik komedi böyle yapılır demişler son zamanlarda amerikanın 3. sınıf filmlerine
türk sineması aştı kendini çok yakında büyük başarılar gelecektir

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..