Ana Menü

Yelken keyfi DATÇA'da bir başka

Başlatan gözzde_bjk, Haziran 21, 2008, 14:17:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gözzde_bjk

Muğla"nın Datça ilçesinde, Türkiye Yelken Federasyonu ve Datça Belediyesi tarafından üçüncü kez düzenlenen TYF WindSurf Türkiye Şampiyonası"nın 1. Ayak Yarışları başladı. 62 türk sporcunun yer aldığı yarışa ayrıca Maldiv Adaları"ndan da 1 sporcu katıldı.

ÇAĞLA KUBAT DA YARIŞIYOR

Yarışlarda geçen yıl bayan kategorisinde 1. olan Çağla Kubat ile birlikte, Ertuğrul İçingir, Bora Kozanoğlu, Hüseyin Sert, Berk Yalgın gibi yurt dışında ve olimpiyatlarda Türkiye"yi temsil eden sporcular da yer alıyor. Yarışlara Maldiv Adaları"ndan katılan Ruben Petrisie, Avrupa yedincisi olduğunu belirterek, "Datça"da ilk defa yarışacağım ve iyi derece alacağıma inanıyorum" dedi. Geçen yılın bayanlar birincisi Çağla Kubat da 3 yıldır Datça"daki yarışlara katıldığını belirterek, "Bu yarışmalarda hedefim birincilik. Fakat birincilik için şans, hava ve rüzgarın da etkisi oluyor. Zaten burası birinci ayak yarışları. Her şey burada bitmiyor, ama hedefim Türkiye birinciliği" diye konuştu. 3 gün sürecek yarışlar, slalom master, slalom bayan, slalom erkek, slalom Genç ve freestyle kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!