Ana Menü

Golde faul vardı

Başlatan kartalpenchesi, Haziran 20, 2008, 04:30:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kartalpenchesi

Portekiz Milli Takımı'nda son maçına çıkan Luis Felipe Scolari, maçtan sonra üzüntüsünü gizleyemedi.

Turnuvadan sonra Chelsea'nin başına geçecek olan Brezilyalı teknik adam sıcağı sıcağına şu açıklamaları yaptı: "Üzgünüm ve kızgınım. Bana gösterilen hedefleri yakalayamadım. Almanya maçın kritik anlarında bizden iyiydi. Üzülüyorum çünkü ilk 4'e girebilecek kapasitemiz mevcuttu. Hatalarımız elenmemize sebep oldu. Turnuva genelinde oyuncularımdan memnun kaldım. Herşeye rağmen onlarla gurur duyuyorum".

Maçın İsveçli hakemi Peter Fröjdfeldt'e de dokundurmadan edemeyen Scolari, "Bunu bir bahane olarak söylemiyorum ama Almanya'nın 3.golünde faul olduğunu TV ekranlarından hepimiz gördük. Ballack açıkça oyuncumuzu itti. Maalesef hakem bunu görmedi. Ancak bu karar maçı ne kadar değiştirdi bilmiyorum.Baskı yaptığımız dakikalarda rakip kontraataklarla 3.golü buldu. Yine de hakemin o pozisyonu görmesi gerekirdi" diye konuştu.
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Bu Peter Fröjdfeldt'e nasıl veriyorlar böyle kritik maçları anlamıyorum...

Her maçta bariz hataları var ama sürekli büyük maçları yönetiyor anlamak güç...

ilhan mansız_melis

kesinlikle doğru Ballack yükselirken Chelsea dan takım arkadaşı olan Fereira'yı resmen itti yaa
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

hakem hataliyid ama yanlis cikan kaleci daha cok hataliydi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

delgado1008

Hakem hatalıydı da portekiz maçı almak için ne yaptı Almanya turnuva takımı dedik portekizi her şekilde yenerdi
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

KeePSaKe

Portekiz kötü oynamıştı maçta o faul olsa bile yenilirdi diye düşünüyorum.
Since 1903

lambkuzu

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam istanbul da oynadığımız zurich maçında  yine bu Peter Fröjdfeldt düdük çalmıştı ve hatta ilk yarıyı 44:48 de bitirmişti. çok enteresan bir hakem . bence iyi bir hakem değil.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

carsi52

BaLLack çok net bir şekiLde itti rakibini.
Bölünür senin için uykular!