Ana Menü

Terim polemiğinde kim haklı?

Başlatan kartalpenchesi, Haziran 20, 2008, 04:06:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kartalpenchesi

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile spor basını arasında ipler yine gerildi, kılıçlar çekildi...

Terim önce oyuncu seçimleri sebebiyle, ardından da Portekiz mağlubiyeti nedeniyle spor basınının yoğun eleştirilerine maruz kaldı...

Ancak tecrübeli teknik adamın yönettiği millilerimiz, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarını kazanarak çeyrek finale yükselince, tenkitler yerini övgü dolu yorumlara bıraktı ve bu kez konuşması sırası Terim'e geldi...

Bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, spor basınına ağır ifadelerle yüklenirken ilk şoku atlatan muhatapları da Terim'e aynı sertlikte karşılık vererek, yeni bir polemiği başlattılar...

Peki siz Terim ile spor basını arasındaki bu yüksek gerilim için ne düşünüyorsunuz?
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Olayların TERİM-BASIN savaşına dönüşmesi tamamiyle Terim'in yüzündendir çünkü hiç bi şekilde eleştiri kabul etmeyen bi kişiliği var...

Çek Cum. zaferinden sonra bile ilk lafı basına söylüyorsa işi vahim demektir...

Gereksiz bi kavga umarım en yakın zamanda son bulur ama Terim'in 'sizinle İstanbul'da görüşeceğiz' açıklamasından sonra bitmez bu kavga...

ilhan mansız_melis

Çeyrek final maçı öncesi bu gerilim olmamalıydı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

gözzde_bjk

Terim yıllardır agresifliği ve insanların görüşlerine önem vermeyişiyle tanıdığımız bir teknik direktör.Ona söyleneni bire bin katarak anlayan ve o ölçüde cevap verdiği için başarıda da başarısızlıkta da insanlara yüklenerek cevap veriyor.Bu duruma hiç şaşırmadım.Zira vukaatsız birşekilde geçmesini beklemiyordum.

Basın ona ne kadar yüklense de onun bukadar uzatmaması gerekiyordu.Olayı delinin kuyuya taş atması durumuna getirmemeliydi.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

keskinli

spor adami degilde mahalle kabadayisi sanki
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

delgado1008

Basını suçlu buluyorum çünkü terimin basın toplantısında ;çıkıp biri erkek gibi kardeşim sen de anneni rahatsız olmasaydı reklamda oynatacaktın şimdi örfden adetten bahsediyorsun ayrıca futbolcun ve avukatın emre sürekli basına hakeret ediyor buna bişey demiyorsun sen kimsin diyemediği için terim haklıdır diyorum basın böyle korkak ve yanlı olduğu sürece emrenin kolunu sonuna kadar hakediyor
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

KeePSaKe

Terim biraz abarttı ama bazı sözlerini haklı buluyorum Çek maçında yenilseydik,basın yerden yere vurucaktı takımı ve Fatih Terim i
Since 1903

[KralKartal]

Elestiriyi kabul edemiyorsaniz, o da o kisinin zayifligini göstermektedir..

Sayin Terimde, maalesef elestiriye gelemiyor, ama elestiri olmazsa basarida olmaz,
basarisizlikta herkes elestirilir, buda boyledir..bu dunyada ayni sekildir...!

Sayin Terim bunu kaldiramiyorsa, teknik direktorlugu biraksin daha iyi..
Ne kendini üz nede seni elestirenleri. !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

lambkuzu

Terim kimdir ya allah aşkına köy kabadayısı. Kendini bişey sanıyor.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

Non Mollare Mai

Delikanlı(!) basın kaçak dövüşeceğine Terim hakkında söylediklerini yüzüne de söylese ya basın toplantısında..
Eğer o cesaretleri o delikanlılıkları yoksa hiç yazmayacaklar. Eğer bi oradan bi oradan kıvırtırlarsa Terim'de sitem etmekte kızmakta haklıdır.
Helal olsun.

Ayrıca burada Terim'e kızanlar, siz basına sövmüyormusunuz hiç ? Noldu basıncı oldunuz ?
Beşiktaş'a yaptıkları eleştirilerdede o zaman eleştiri deyip sineye çekin ?
edit

NoPasaran

Terim iyi hoca olabilir ancak asla iyi bir profesyonel değil..

Basın , bunun yalakalığını hatta daha ağır "kıçını yaladığı" dönemlerde sessiz kalışlarından sonra kendisine yakışmacak şekilde şimdi basına sataşması hiç hoş değil..

İtici birisi ne derseniz deyin..

Sinirlendiği anlarda İsmini, kariyerini unutuyor..

Yakışmıyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Böyle krtik maçlar öncesi bu gerilim olmamalıydı..
Bölünür senin için uykular!