Ana Menü

Aklımı Seveyim,Akılımı... :D

Başlatan beckyZWICKY, Haziran 19, 2008, 19:37:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Başınızdan Geçen ''HAY AKLIMI SEVEYİM'' dediğiniz olayları paylaşınız ;D

Örneğin: internet cafede oyun oynarken sigara isteyen hucrelerimi, sigaraya elimi uzatan beynimi, onu agzima koyan elimi, agzima koyduktan sonra oyuna dalip yaklaşık 2 saat boyunca sigarayi yakmayi akil edemeyen kafami, onca yil babama yakalanmamisken, arkadaslarin 'baban geldi' sesini duyan kulaklarimi, birde buna inanmayip 'hastır lan!' diye bagiran agzimi ustune ustuk 'yok valla baba ben icmiyodum' diyecek kadar salakca bisey soylememe sebep olan aklımı seveyim ;D

Örneğin:   arkadasa israrla spor cantami veren,o sirada ertesi gun gidecegim programi 5 gundr beynimden cikaramazken o anda aklimdan cikaran,bir cantaya ihtiyacim oldugunu sadece 3 saat kala farkeden acilen canta bulamazsam ezik bi posetle gitmeme sebep olacak olan aklımı seveyim

Örneğin: kankamin verdigi henuz kullanilmamis sifir lost dvd'lerini ondan ödünç aldigim daha ilk gun hic izleyemeden siranin altinda unutup sonra da bi daha izine bile rastlayamayan aklimi seveyim

Örneğin: sirf eglence olsun diye..ari kovanlarina tas atip arilarin saldirisina ugrayan aklımı seveyim ;D

gibi olayları paylaşabiliriz ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

gürol

açıkcası ben çok titizim kolay kolay bişey unutmam.
ama genelde araba süreceğim zaman cüzdanımı unutuyorum ehliyetsiz kullanıyorum yani :)
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

beckyZWICKY

unutmam gereken..

Banucan

aslında benim aklımı seveyimlerin boldur ama aklıma bi tane geldi :D
dayım ve abime aynı gün aynı saat te başka işlerde yardımcı olucağımı söledim sonuç facia :D :D :D
gece 3 e kadar çalışarak kapadım arayı :)
FEDA

gürol

evet yakalandım ama şimdi burda adını veremeyeceğim bi tanıdıık sayesinde kurtarıldım :) hemde özür dilenerek :)
ama o günden sonra daha dikkat ediyorum kendi hatamı başkalarından çıkartmamak adına.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

beckyZWICKY

şu tür olayları mizah şeklinde anlatırsanız daha eğlenceli olur gibi sankim ;D

mesela BANI

dayım ve abime aynı gün aynı saat te başka işlerde yardımcı olucağımı söyleyen aklımı ve gecenin 3üne kadar eşek gibi çalışan aklımı seveyim ;D

gibisinden :D

unutmam gereken..

bride of God

Şuna bakın ya bide yazdıklarınızı beğendiremiosunz  ;D

Banucan

he valla ya hem yaz hem beğendireme :D
FEDA

beckyZWICKY

unutmam gereken..

bahadıR

geçen sene fizik yazılısında koluma yazığım kopyadan sınav boyunca yararlanıp en son kağıdı verirken hocanın yanına kolumu sıyırıp gittiğim aklımı ben s(...)eveyim ;D
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......