Ana Menü

'Terim'den nefret etmem için 8 neden var'

Başlatan Simurg, Haziran 18, 2008, 11:47:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet hakan'ın köşe yazısı:

FATİH TERİM'DEN NEFRETİMİN 8 NEDENİ

BİR: "Küçük dağları sen mi yarattın birader" diye bakıldığında suratına "Hayır... Hayır... Sadece küçük dağları değil büyük dağları da ben yarattım" ifadesini takınarak iticilik şampiyonu olduğu için...

İKİ: Soğukkanlı bir değerlendirmeyle en fazla "Çok ballı bir adam" yorumunu hak ettiği halde "Ben Fatih Terim... Futbolun kitabını tersten yazmış adam" triplerine girdiği için...

ÜÇ: Zaferden sonraki afra tafrasının çekilmezliği nedeniyle, milli maçlarımızda beni ve benim gibileri hep "İçimizdeki İrlandalı" olmak gibi kahredici bir pozisyona sürüklediği için...

DÖRT: Başarı, zafer, galibiyet... Bunların eleştirilere en güzel yanıt olabileceğini düşünemeyip "laf geçirme" hevesine yenik düştüğü için... Yani başarıyı hazmetme kapasitesi acayip sığ olduğu için...

BEŞ: Elde ettiği zaferlerde "mahalle baskısı" nedeniyle oyuna soktuğu futbolcunun büyük payına rağmen, bu durumu zerre kadar aklına getirmeyip "Fatih Terim mucizenin öteki adıdır" havası bastığı için...

ALTI: Sırf şişkin egosunu daha da şişirmek ve "Fatih Terim karizması"nı belirgin kılmak amacıyla herkesin dediğinin tersini yapmaya kalkarken, zoru ve fiyaskoyu görünce anında tornistan ettiği için...

YEDİ: Kendisinden "Fatih Terim" diye söz ettiği için...

SEKİZ: Dışarıda, içeride bilen bilmeyen herkesin basbayağı bir "mistik olay" olarak yorumladıkları tuhaf bir galibiyetin ardından "Kabaramazsın kel Fatma" oyunu oynadığı için...

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

lambkuzu

bu ahmet hakan ı sevmem ama doğru demiş adam .... altına imzamı koyarım bende.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

carlito1903

Ağzına, yüreğine, kalemine... herşeyine sağlık Ahmet Hakan :)

saldır beşiktaş

yazdıkları herşey doğru helal olsun adama duy terim duy bunları
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

lambkuzu

hakikatten de küçükleri bırak büyük dağları da terim yaratmış sanki.

saldır beşiktaş

adam öyle bir teknik direktör maç sonunda kendini eleştiren gazteciler için istanbulda görüşürüz diyor nesin sen mafyamısın yoksa milli takım teknik direktörümü sonrada halk beni seviyor diyor vallaha ben kendi çevrem için diyorum terimi seven bir tane insan görmedim
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Terim halk benim arkamda diyorsa bi çıksın sokağa da baksın halk ne düşünüyor...

Dışarıda insanların ne düşündüğünü sorduğumda 10 kişiden en az 7si 8i NEFRET EDİYOR bakın beğenmiyor falan demiyorum nefret ediyorlar...

Gazetecilerle İstanbul'da görüşecekmiş napacaksın gözüm, adam toplayıp dövdürecekmisin ne yapacaksın ??

Bence teknik direktörlüğü falan bıraksın gitsin Kurtlar Vadisinde, Pars Narkoterörde falan rol kessin, en kral oyunculardan daha iyi yapar benden söylemesi...

lambkuzu

mafya bozuntusu .... zaten italyanlar zırt pırt çağırıp boşuna ödül vermiyorlar bu adama.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: carlito1903 - Haziran 18, 2008, 13:36:08
Terim halk benim arkamda diyorsa bi çıksın sokağa da baksın halk ne düşünüyor...

Dışarıda insanların ne düşündüğünü sorduğumda 10 kişiden en az 7si 8i NEFRET EDİYOR bakın beğenmiyor falan demiyorum nefret ediyorlar...

Gazetecilerle İstanbul'da görüşecekmiş napacaksın gözüm, adam toplayıp dövdürecekmisin ne yapacaksın ??

Bence teknik direktörlüğü falan bıraksın gitsin Kurtlar Vadisinde, Pars Narkoterörde falan rol kessin, en kral oyunculardan daha iyi yapar benden söylemesi...
terim için en uygun meslek ama milli takımda aldığı parayı vermezlerse oynamaz dizide :)

onaT

dediklerinin hepsi doğru.
fatih terimin kariyeriyle gurur duyarım ama kişiliği vasıfsız.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

delgado1008

geçenlerde A.çakarın bi lafı var ilk defa takdir ettim kendisini terim futbolcuların annelerine mikrofon uzatan gazetecilere bildiğiniz gibi istanbulda görüşürüz utanmıyorsunuz sizin örfünüz yokmu diyor ama kendisi futbolcuların annelerinin oynadığı reklama güzel diyor ve benim annemde rahtsız olmasa o da oynacaktı diyor şimdi terim sen  örf ve adetleri medyayı kullanarak satmışsın şimdi laf söylemeye hakkın yok ayrıca terim üzerindeki cincon formasını çıkarmadığı sürece bizde tarafız BEŞİKTAŞLIYIZ
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

ferdikoclu

Nefretimi bu Terim denen adama layık bile görmem.. Adanalıyım,Anadademirspora teknik direktör olsun yemin ederim bırakır giderim adanayı takımıda tutmam. o kadar gıcık oluyorum bu zat-ı muhtereme(!)
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Terim'den nefret edenler olarak parti kursak tek başımıza iktidara geliriz ;D