Ana Menü

Hayatımın En Mutlu 3 Dakikası !

Başlatan Non Mollare Mai, Haziran 17, 2008, 14:25:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Hayatının en mutlu 3 dakikası!

Herkes O'nu konuşuyor, hislerini merak ediyor! Çek Cumhuriyeti'ne karşı attığı 2 golle Türkiye'yi çeyrek finale taşıyan isim olan Nihat Kahveci bu keyfi; "Hayatımın en mutlu 3 dakikasıydı" sözleriyle özetledi! Kendini kahraman gibi görmediğini belirten Nihat, Cech'le ilgili de espri patlattı!

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Nihat Kahveci, İspanyol spor gazetesi As'ta yayımlanan röportajında, Çek Cumhuriyeti'ne karşı attığı 2 golle ilgili ''Hayatımın en mutlu 3 dakikasıydı'' dedi.

Çek Cumhuriyeti'ne karşı son dakikalarda gelen galibiyeti ''inanılmaz'' olarak yorumlayan Nihat, ''İlk golü atmak maçın kilit anı oldu. Kalecinin konsantrasyonu bozuldu. 0-2'den 3-2 yapmak Avrupa Kupaları'nda sıkça görülen bir olay değil. Bu iki gol, kariyerimin en önemli golleriydi'' açıklamasında bulundu.

''Cech ile konuştun mu'' sorusuna Nihat, ''Hediyesi için teşekkür etmek için mi? Hayır, hayır... Sadece maç sonunda teselli etmek için yanına gittim o kadar'' cevabını verdi.

Kendini kahraman gibi değil, ancak sorumluluk sahibi biri olarak hissettiğini kaydeden Türk futbolcu, milli takıma güvenilmesi gerektiğini, gençler ve tecrübeli oyunculardan oluşan büyük bir uyuma sahip olduklarını ve daha üst yerlere ulaşabileceklerini söyledi.

Fatih Terim için ''Takımın ruhu, hepimizin saygısını alıyor'' değerlendirmesini yapan Nihat, çeyrek finaldeki Hırvatistan maçı içinse ''Gerçekte, iyileştirmemiz gereken çok yanımız var. Kötü oynayarak turu geçtik ve şimdi iyi oynama zamanı geldi. Halkımızın gururu için oynuyoruz'' yorumunda bulundu.
edit

gözzde_bjk

Senin hayatının en mutlu o 3 dakikası sayende hepimizin mutluluğu oldu.Efendiliğin ve mütevaziliğin için bir kez daha teşekkürler Nihat!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Kralkartal21

Senin ve Takımının ve hatta Bütün TÜRKİYE'nin en mutlu 3 dakikasıydı..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

herkesin en mutlu 3 dakikasıydı sadece senin değil Nihat :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

işte gerçek futbolcu mütevazı kişilikli karekterli helal olsun sana bütün türkiyeye yaşattığın mutluluk için
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

lambkuzu

arda artisti örnek alsın biraz nihat'ı .
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

gürol

çok mütevazi ve efendi konuşmuş.tam bir beşiktaşlı gibi.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

ferdikoclu

Ne çirkef ne aRTiz Ne De ŞıMaRık.. Gerçek bir örnek.. Hem takım arkadaşlarına. hem de bize..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

KeePSaKe

Sırf sen değil tüm Dünya sevindi Nihat :)
Since 1903

ferdikoclu

Bu da takımdaki bazı arkadaşlarında kapak olsun.. Hareket çekerek,artizlik yaparak,sorumsuzca davranarak insanlara kendini sevdiremezsin...
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..