Ana Menü

Kale Rüştüye emanet

Başlatan akbaba71, Haziran 16, 2008, 13:27:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Çek Cumhuriyeti'ni grubun son maçında 3-2 yenerek çeyrek finalde Hırvatistan'ın rakibi olan A Milli Futbol Takımı'nın başarılı file bekçilerinden Rüştü Reçber, ''Benim için onur verici bir şey çeyrek finalde oynamak'' dedi.

Rüştü, Çek Cumhuriyeti maçının 90. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Volkan'dan kaleyi devralacak olmasının hatırlatılması üzerine, ''Tabi arkadaşımın böyle talihsiz bir olay yaşamasına üzüldüm. Ama başarıyla görevini yaptı. Şimdi hocam görev verirse, bu görevi ben yapacağım. Benim için belki de son bir şans olacak. Çeyrek finalde oynamak benim için onur verici'' diye konuştu.

Turnuva tecrübesi az bir takım olduklarını belirten kaleci Rüştü, ''Ancak kazandığı bu deneyimle bundan sonraki turnuvalarda daha başarılı olacaktır. Bu şampiyonada da bizim amacımız gruptan çıkmaktı. Bunu başardık. Bundan sonrası daha kolay olur'' görüşünü dile getirdi.

SERVET ÇETİN

''Biyonik Adam'' diye adlandırılan başarılı defans oyuncularından Servet Çetin de Çek Cumhuriyeti maçının ilk yarısında kötü oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''İlk yarı kesin kötü oynadık. Devreyi 1-0 yenik kapatınca ne hikmetse bizde bir tutukluk oluyor. İkinci yarıya da o tutuklukla başladık ve hatalı yediğimiz bir golle 2-0 geriye düştük. Ondan sonra baskılı oyunumuzu artırdık ve karşılaşmayı 3-2 lehimize çevirmesini bildik.''

Çek Cumhuriyeti maçının ardından aldığı darbelerle yan bağları, üst, arka ve yan adalesi ile dişinden de sakatlandığını anlatan Servet, çeyrek final maçında oynayıp oynayamayacağının daha sonra belli olacağını söyledi.

Servet, karşılaşmanın 90. dakikasında kırmızı kart gören Volkan için ise hatalı olduğunu ve bundan sonra daha dikkatli davranması gerektiğini kaydetti.

HAMİT ALTINTOP

Almanya'da futbol hayatını sürdüren Hamit Altıntop ise Fatih Terim'in çok deneyimli ve çok başarılı bir teknik adam olduğunu bildirerek, ''Böylesine başarılı bir hocayla çalışmak bizim için büyük bir şanstır. Bizi bu şampiyonaya ve özellikle Çek Cumhuriyeti maçına öylesine iyi hazırladı ki, adeta Çekler'in ilk yarıda nasıl oynayacaklarını birebir anlattı. Ancak önemli olan bizim hocamızın dediğini sahada uygulayabilmemiz. Kendimize güvenir ve kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, yenemeyeceğimiz takım yok'' diye konuştu.

Hamit, çeyrek finaldeki rakipleri Hırvatistan'ın da iyi bir takım olduğunu, ancak kendilerine güvenip, Fatih hocanın dediklerini sahada yapmalarının önemli olduğunu vurguladı.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Simurg

zaten rüştü senden başka şans yok ;)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

en doğrusu olmuş tolga oynayacak değildi ya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

VoLkan'ı aratmıcağından eminim :)
Bölünür senin için uykular!

gürol

yan toplarda biri ona ya hep çık yada hiç çıkma derse mutlu olurum rüştüye.
tecrübesiyle ve karşı karşıya pozisyonlarda iyi olduğunu ama milli takımın atak bi futbol oynamayacağını düşündüğüm ve maçın kendi sahamızda geçeceğini düşündüğüm için mutlaka rüştü bi hata yapacaktır.
inşallah hücum gücümüzle açığı kapatırız.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

onaT

eyup1903

ölüsü bile kalede iş yapar en azından volkn gibi hain değil

delgado1008

O zaman Allaha emanet ;) Belki yeri burası değil ama bana rüştü güven vermiyor şu Runje neden gönderildi hala anlamış değilim
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

SATUKBLADE

bence başka bi ülkeden kaleci almak lazım artık türkiyeye
türk vatandaşı olsun statü kazansın kaleye geçsin ayıp ya olanlar

carlito1903

Rüştü alışkın böyle üst düzey maçlara, hatasız bi maç çıkaracağından eminim...

ferdikoclu

Rüştü elinden geleni yapacaktır.. Güveniyorum ona.. Dünyanın en iyi kalecileri bile hata yapıyor turnuvada.. Ama ben artık milli takıma devşirme alınmasına karşıyım.. Yeter 1 tane..Önünü açmayın bu tür olayların..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

sercAn1903

Rüştü yapar.. ama volkan kadar yaparmı bilmiyorum
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: delgado1008 - Haziran 17, 2008, 00:42:30
O zaman Allaha emanet ;) Belki yeri burası değil ama bana rüştü güven vermiyor şu Runje neden gönderildi hala anlamış değilim

runje psikolojik sorun yaşadığı için gitmişti ama ben rüştüyede sonuna kadar güveniyorum
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

saldır beşiktaş

rüştü çok tecrübeli oyuncu hem sahada volkan gibi artisliklere kalkışmaz bir olay oluğunda takım arkadaşlarını sakinleştirir kalecliğine gelince belki biraz refleksleri zayıflamış olabilir ama tecrübesiyle o açığını kapatabilir korkmayın bu maçta rüştü iyi oynar
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

lambkuzu

hayırlısıyla sorumsuz değil en azından volkan gibi.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun