Ana Menü

Türkiye - Hırvatistan | Çeyrek Final | 20 Haziran

Başlatan Kralkartal21, Haziran 16, 2008, 00:22:51

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde İstanbul'da Macaristan ile oynanan maç sonrası basın tribününe yaptığı el hareketi nedeniyle büyük eleştiri toplayan Emre Belözoğlu'nun hedefi yine basın mensupları oldu.

Sakatlığı nedeniyle dün geceki maçta forma giyemeyen yıldız futbolcu, karşılaşma bitiminde gazetecilerin bulunduğu bölüme dönerek, "Hadi yine yazın bakalım" diyerek sözlü sataşmada bulundu. Emre'nin bu davranışı yine büyük tepki topladı.

2-1 gerideyken Kazımı sakinleştiren Kaptan Nihata bak birde turnuvada 0 olupda hala basınla uğraşan Emreye bak ya .

1.Kaptan artık Nihat olmalı.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Adriano

Türkiye - Hırvatistan
Portekiz - Almanya
Hollanda - İsveç
İspanya - Romanya

Çeyrek final eşleşmeleri böyle olacak gibime geliyor. Yarı final eşleşmesinde bizim maçın galibi Hollanda - İsveç galibiyle mi oynayacak acaba ?
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

TurkishTank

ya o ikinci yaridaki futbol'la bastir saldir parcala, onunde hic bi takim duramaz yaa...cek defans'i diyolardi mac oncesinde...adamlar dayanamadi baskiya...mutlaka gol gelicekti... hirvat'lar cok pis oynuyolar... ihsallah yeneriz... bence sansimiz %60
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

bahadıR

bu moralle götürürüz biz işi
ilk dakikadan itibaren gölü bulana kadar 2.yarıdaki gibi baskı kurmamız lazım
inşallah yeneriz
ha bide sakatlarımız ve cezalılarımız var...
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

ilhan mansız_melis

Çekleri yenen kupayı alıyormuş biz alıcaz inşallah :D

Hırvatistan'ı inşallah yeneriz ya inşallah
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Haziran 16, 2008, 09:29:36
Hirvatistan Almanyayi yenmis bir takim..

eh yani, biraz dogru konusmak gerekirse
turkiyenin sansi yuzde 30 gibi...

ama son iki mactaki gibi son dakikada alinmaz bu tur maclar..

ama UMUTSUZ maca cikilmaz... ve insallah alir diyorum..

Avusturya'ya da rezil olmuş ama penaltıdan attığı golle kazanmış bi takım Hırvatistan.

Yüzdeyi nasıl belirliyorsun İhsan abi ?
edit

Simurg

son 30 dk gibi oynanılırsa tüm maçla bizimdir.
Ruhunuzla oynayın

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carlito1903

Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 16, 2008, 11:31:30

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde İstanbul'da Macaristan ile oynanan maç sonrası basın tribününe yaptığı el hareketi nedeniyle büyük eleştiri toplayan Emre Belözoğlu'nun hedefi yine basın mensupları oldu.

Sakatlığı nedeniyle dün geceki maçta forma giyemeyen yıldız futbolcu, karşılaşma bitiminde gazetecilerin bulunduğu bölüme dönerek, "Hadi yine yazın bakalım" diyerek sözlü sataşmada bulundu. Emre'nin bu davranışı yine büyük tepki topladı.

2-1 gerideyken Kazımı sakinleştiren Kaptan Nihata bak birde turnuvada 0 olupda hala basınla uğraşan Emreye bak ya .

Emre Türk futbol tarihinin en çirkef futbolcusu olma yolunda hızla ilerliyor...

Bahadır'a katılıyorum kaptan Nihat olmalı...

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: carlito1903 - Haziran 16, 2008, 13:24:18
Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 16, 2008, 11:31:30

Emre Türk futbol tarihinin en çirkef futbolcusu olma yolunda hızla ilerliyor...

Bahadır'a katılıyorum kaptan Nihat olmalı...

kesinlikle ben de size katılıyorum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

bence hırvatistanı yeneceğiz ama portekiz-almanya maçının galibiyle oynuyoruz galiba yine bize ters gelen portekiz var ama ben inanıyorum 20 haziran gecesi tekrardan sokaklarda olacağız
altın kapılarımız kan oldu tayfun

delgado1008

Hırvatlar bizden çok iyi bir takım değil ama hocaları Slaven BILIC beni korkutuyor bence macı iki hocanın kararları ve oyuna etkileri belirleyecek
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

carsi52

Her türLü yeneriz hiç ama hiç panik yapmayın :)
Bölünür senin için uykular!

kartalpenchesi

Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Kralkartal21

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 16, 2008, 19:32:28
Her türLü yeneriz hiç ama hiç panik yapmayın :)

Panik yok ama yenilirsek forum olarak çok fene üstüme gelincek(Sırf bu konuyu benim açtığım için) ;D
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

daha belli edğil hırvatlarla oynacağımız. kaybederlerse almanya gelebilir.