Ana Menü

Berbatov'a 35 Milyon Euro

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 14, 2008, 14:31:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Sir Alex Ferguson tatilden döner dönmez transfer çalışmalarına başlayacak ve listesindeki ilk hedef Dimitar Berbatov'u Manchester United'a katmak.

Kırmızı Şeytanlar Tottenham'ın forvetini ısrarla istemekte. Berbatov, 2006'da Leverkusen'den Tottenham'a geçmesiyle Avrupa'nın en tehlikeli forvetleri arasında gösterilmeye başlandı.

Ferguson Spurs'un istediği fiyat karşısında isteksiz görünüyordu. Öyle ki, Tottenham bu futbolcuya yaklaşık 20 milyon Avro ödemişti ve Manchester'dan bunun 3 katını talep etti.

Ancak The Sun gazetesinin haberine göre Manchester patronu 35 milyon Avro'luk teklifiyle transferi gerçekleştirmek istiyor.

Ferguson, kulübün Şmapiyonlar Ligi'ni kazanmasıyla gelen 50 milyon €'luk gelirden sonra para sıkıntısı çekmeyecek gibi gözüküyor.

Bu paranın bir kısmının Carlos Tevez'in sözleşmesini yenilemek için kullanmasına rağmen, Berbatov için yeterli para kulübün kasasında mevcut.

27 yaşındaki golcünün menajeri Emil Dantchev ise bu futbolcunun şampiyonlar liginde oynamak istediğini belirtmişti. Böylece bu transferi isteyen AC Milan şampiyonlar ligi vizesi alamayınca United'ın şansı artmıştı.(goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Manu forvette bu kadar iyiken neden bu kadar para veriyorlar ki
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

leverkusende oynarken defalarca seyretme imkanim oldu berbatovu
cok iyi bi forvet
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZLataN