Ana Menü

Es Es'e Fransız Golcü

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 14, 2008, 11:25:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Çaykur Rizespor'dan Anderson'u renklerine katan Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'dan bir transfer daha!.. Kırmızı siyahlı yönetim, Cezayir asıllı genç Fransız golcü Mohamed Dahmene ile 3 yıllık anlaşma yaptı.

Geçtiğimiz hafta boyunca İstanbul'da transfer görüşmeleri yapan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve transfer komitesi üyeleri, bu akşam Eskişehir'e dönerek ayaklarının tozuyla Başkanvekili Mesut Hoşcan, Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, yönetim kurulu üyelerinden Ayhan Can, Murat Çetintaş ve Şaban Ali Ocakçı ile beraber geç saatlerde Cezayir asıllı genç Fransız golcü Mohamed Dahmene ile 3 yıllığına anlaştı.

9 Nisan 1982 doğumlu, 180 cm boyunda ve 74 kg olan genç golcü, Maubeuge (2004), Francs Borains (2005), RAEC Mons (2006-2007), KRC Genk (2007- 2008) ; RAEC Mons (Ocak 2008 ) takımlarında forma giydi.

Başkan Ünal 5 Süper Lig takımının peşinden koştuğu Mohamed Dahmene'nin Eskişehirspor'u tercih ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"1 hafta boyunca yerli yabancı bir sürü yetenekli futbolcu ile görüşmelerimiz oldu. Taraftarlarımız kesinlikle transferde geç kalıyoruz diye endişe etmesinler. Biz hem yetenekli hem de bizi başarıya götürecek futbolcuları transfer etmeye devam edeceğiz. Mohamed Dahmene, Belçika Süper Ligi'nde forma giymiş, kendini ispat etmiş genç, süratli, fırtına gibi bir forvet. Bu sene o golleri atacak, biz alkış tutacağız. Bu kardeşimizle ön protokolü imzaladık, önümüzdeki hafta basın mensuplarımızın da katılımıyla imza töreni yapacağız."

MARATON.COM.TR
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

bu adamı hiç duymamıştım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

bakalim eskisehir ne yapacak bu sezon
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

lambkuzu

EN SAĞLAM TAKIM KOCAELİ ÇIKANLARDAN.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

ZeMaHŞeR

es es'i de en kısa zamanda bir alt ligde görmek dileğiyle.... hatta bu sezon sonu...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK