Ana Menü

Eren Derdiyok: MutLu DeğiLim, Biz Türk'üz!

Başlatan ZLataN, Haziran 12, 2008, 09:51:38

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZLataN

''Mutlu değilim, biz Türk'üz!''

Onlar kebap resmine iki Türk'ü koyadursun, İsviçre Milli oyuncusu (!) Eren Derdiyok'tan öyle bir açıklama geldi ki, şimdi buna da bir karikatür yapabilir İsviçre basını! Eren, golden sonra içlerinden sevindiklerini çünkü Türk olduklarını söyledi! Eren, Beşiktaş ve Fener'e de mesaj gönderdi!
Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlattı.

[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/erenderdiyok_yandan.jpg[/img]

Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, şunları kaydetti:
''İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygıdandır. Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayet Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm.''

NoPasaran

Kaynak nedir bu haberin..

İnanmıyorum ben :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

İKİ ATAKTA İKİ GOL"

Turnavanın en genç futbolcusu Eren Derdiyok,Türkiye'ye karşı aldıkları mağlubiyeti şansızlık olarak değerlendirdi.

Türk asılı futbolcu maçtan sonra iyi oynadıklarını belirterek,Türk takımına hiç gol pozisyonu vermediklerini, iki defa kalelerine gelip golleriağlarında bulduklarını söyledi.

Derdiyok ayrıca bütün takımın çok üzgün olduğunu belirtti.

MARATON.COM.TR
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

gözzde_bjk

Ben bu haberin aynısını Hürriyette okudum şimdi.

Bence sevinsinler.Çok doğru söylemiş milli takıma çağırıldı da onlar mı gitmedi?
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

KeePSaKe

Since 1903

Adriano

Eren gerçekten süper oyuncu.

Bu oyuncuyla ilgilenmeyen TFF'ye saygılar.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

NoPasaran

okuyunca bir garip oldum ya

inanmadım dedim ama inanasım geldi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Profesyonellikte duygulara yer yok. Ama Eren hakkaten iyi bir futbolcu. Yani alınabilir bir oyuncu. Ama turnuva sonunda ki onlar erken elenecekler bence büyük takımlara gidebilir
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Adriano - Haziran 12, 2008, 14:13:31
Eren gerçekten süper oyuncu.

Bu oyuncuyla ilgilenmeyen TFF'ye saygılar.

:D

ya ben bu adamı sevdim çok iyi bir fiziki yapısı var Türkiye'de  ya Beşiktaş'ta ya da fener de oynamak istiyorum demiş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT

nerede sevinmedin lan yalancı ellerin havada yumruklarını havaya kaldırıyorsun hakan attıktan sonra, ama hakana tebrikler.

NoPasaran

Brezilya ile maç yapsak ve Aurelio bu açıklamayı yapsa

Muhtemelen demediğimizi bırakmazdık :D

Aslında yaptıkları karaktersizlik :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

onaT

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 12, 2008, 17:02:18
Brezilya ile maç yapsak ve Aurelio bu açıklamayı yapsa

Muhtemelen demediğimizi bırakmazdık :D

Aslında yaptıkları karaktersizlik :)

Türkiye ve i.sviçre arasında fark var.

carsi52

AureLio gibi adamLarı buLacağımaz GÖKHAN İNLER gibi adamLarı buLsakta miLLi takımda oynatsak.
Bölünür senin için uykular!

onaT

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 12, 2008, 20:10:05
AureLio gibi adamLarı buLacağımaz GÖKHAN İNLER gibi adamLarı buLsakta miLLi takımda oynatsak.

iyide aurelio kadar iyi bir ön libero varmı?
hüseyin cimşir mi? sakın.
serdar kurtuluşmu? gizemli sakat
mehmet topalmı? valla aureliodan iyi değil.

gökhan inler ayrı konu tabii, onun mevkiisi ayrı.
gökhanı,ereni,hakanı anlayışla karşılıyorum.
türkiye ne vermişki onlara onlar euro 2008 şansını tepsin?

eğer bu yetenekleri keşfedemiyorsak susmak gerekir.

*lafım sana değil ortaya