Ana Menü

Türkiye 3-2 Cek Cumhuriyeti 15 Haziran 21:45

Başlatan akbaba71, Haziran 11, 2008, 23:46:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kartalpenchesi

onu sadece sana değil fatih terimi büyütenlere yazdım ayrıca sende üstüne alınabilirsin balık bunlar ne demek?
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

KeePSaKe

Türkiye şansa çeyrek finale çıktı diye düşünenler mi var burda ???
Since 1903

kartalpenchesi

evet maçların en az 55 dakikasını kötü oynuyoruz çeyrek finale çıkmamız bizim çok iyi olmamız anlamına gelmez bence şanstan ve kişisel beceriden çeyrek finale çıktık, ama ben yinede bu durumdan mutluyum yunanistanda defans yaparak kupayı almıştı bu senede biz neden almayalım?

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 17, 2008, 01:51:41

ayrıca 'Galatasaraylı' Fatih Terim İle Bir Yakınlığın Var Mı?

Senin çok sevdiğin bi oyuncunla arandaki mesafen neyse benimde Fatih Terim ile o.
Noldu sevmem zoruna mı gidiyor ? Acıttı mı yani ?
Seviyorum kardeşim. Adamın futbol bilgisini, kurduğu otoriteyi, karizmasını seviyorum.
Adam İmparator.

Sen maçları izlememişsin bence ya gerçekten.
Son çeyrek dilimdede olsa takır takır yaptığımız pasları, açılan ortaları görmeden tamamen kişisel beceri diyorsun.
Senin için daha fazla çene yormanın anlamsız olacağını düşünüyorum. Çünkü söylememiz gereken herşeyi söyledik.

Çeyrek Finale çıktı ya Türkiye. Fatih Terim'de bunda büyük pay sahibiydi ya ne kadar üzüldünüz demi. :)
Sıkmayın canınızı. Başka turnuvada başarısız olursak artık onda sevinirsiniz Fatih Terim için.
edit

sercAn1903

fatih terim dediğin gibi imparator. yılların verdiği tecrübeleri var.bu turnuvadada fatih terimin ÇoK büyük rolu var. 
Çok Teşekkür Ederiz Fatih Hoca.   
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

TurkishTank

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 17, 2008, 06:55:43

Senin çok sevdiğin bi oyuncunla arandaki mesafen neyse benimde Fatih Terim ile o.
Seviyorum kardeşim. Adamın futbol bilgisini, kurduğu otoriteyi, karizmasını seviyorum.
Adam İmparator.

Son çeyrek dilimdede olsa takır takır yaptığımız pasları, açılan ortaları görmeden tamamen kişisel beceri diyorsun.
Senin için daha fazla çene yormanın anlamsız olacağını düşünüyorum. Çünkü söylememiz gereken herşeyi söyledik.

Çeyrek Finale çıktı ya Türkiye. Fatih Terim'de bunda büyük pay sahibiydi ya ne kadar üzüldünüz demi. :)
Sıkmayın canınızı. Başka turnuvada başarısız olursak artık onda sevinirsiniz Fatih Terim için.

kardes sana katiliyorum... takim catir catir futbol oynadi o ikinci yarida...kimsenin oyle futbol oynadigini gormedim...hollanda dahil...belliki futbolculari iyi motive ediyor..herkesin rol'u belli...kaptanin bile... bak nasil kazim'a "sakin oyna dercesine hareketleri yapiyor...takim inaniyor.... olur bisiler...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 17, 2008, 06:55:43

Adam İmparator.

ya sende harbiden sorun olduğunu düşünüyorum fatih terimin başarısını milli takımın başarısı demek neden içimi acıtsın, maçların hepsini gerçekten çok iyi izledim ben son çeyrek dilime zaten hiçbirşey yazmadım genelde 55-60 dakika kötü oynuyoruz yazdım son 20 dakikalardaki oyun iyiydi ama ondan önce neredeydik son maç dahil kadroyu bir türlü oturtamadı bunun neresi imparator olabiliyor bu kadar büyütmeyin fatih terimi allah aşkına, toplam 280 dakika maç yaptık bunların sadece 60 dakikasında iyi oynayabildik kabullen işte bunu neden anlamak zoruna gidiyor

TurkishTank

sende dogru diyon...fatih terim henuz imparator lakabina layik degil... ama futbolculari cok iyi motive ediyor..
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

kartalpenchesi

arkadaşlar şuan bjk tvde milli takım ile ilgili konuşuyorlar açın izleyin, ertem şener,erdem ulus, sabri ugan emre tilev ve ismini bilmediğim biri daha var çok güzel konuşuyorlar milli takım hakkında

ben size kısa bir özet yazayım
çek cumhururiyeti maçında son 30 dakikada futbolcuları artık terimi dinlemedi elenirsekte iyi futbol oynayarak elenelim diyerek oynadılar ve maçı çevirdiler helal olsun mehmet aurelio çok gereksiz kart gördü görmemesi lazımdı volkana zaten bişey demiyorum halı saha maçı değil avrupa kupası maçında bu olmaz volkan hakkında konuşursam ağzımdan kötü şeyler çıkabilir

kısacası şuan bunlar konuşuluyor sizde açın izleyin çok güzel program oluyor

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 17, 2008, 13:23:55
çek cumhururiyeti maçında son 30 dakikada futbolcuları artık terimi dinlemedi elenirsekte iyi futbol oynayarak elenelim diyerek oynadılar ve maçı çevirdiler helal olsun

Sen kahinmisin ? Fatih Terim'in maç 2-0 iken Sabri'ye geriye gel Hamit öne çık hücuma destek verin dediğini görmemiş olmana bağlıyorum bunu.
Aynı şekilde Mehmet Topal'ı çıkarıp Kazım'ı alarak risk alan ve hücuma destek veren kimdi ?
At gözlüğünü çıkarda öyle izle bi daha maçlarını.

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Haziran 17, 2008, 03:13:07
evet maçların en az 55 dakikasını kötü oynuyoruz çeyrek finale çıkmamız bizim çok iyi olmamız anlamına gelmez bence şanstan ve kişisel beceriden çeyrek finale çıktık, ama ben yinede bu durumdan mutluyum yunanistanda defans yaparak kupayı almıştı bu senede biz neden almayalım?

Burada demişsin ki şans ve beceri sayesinde çıktık ;

maçların hepsini gerçekten çok iyi izledim ben son çeyrek dilime zaten hiçbirşey yazmadım genelde 55-60 dakika kötü oynuyoruz yazdım son 20 dakikalardaki oyun iyiydi ama ondan önce neredeydik s

Buradada son çeyrek dilimde iyiydik.

Hangisi gerçek düşüncen onu söyle. Dansöz misali bi oradan bi oradan kıvırtma.

edit

kartalpenchesi

arkadaşım bak burda şimdi yanlış bişey yazcam kendimi zor tutuyorum benim anlatmak istediğim maçların en az 50-55 dakikasını kötü oynuyoruz o dakikalarda rakibin topları ya direkten dönüyor yada boş kaleye atamıyorlar son dakikalarda biraz iyi oynayarak maçı çeviririyoruz diyorum  yani hem şaansla hem daha son dakikalarda iyi oyunumuzla iyi oynayarak gruptan çıktık yani fatih terimi bu kadar büyütmeye gerek yok

ayrıca kendine bir gözlük istiyorsan ben hediye edebilirim ordaki son 30 dakika fatih terimi dinlemediler sözü beşiktaş tv'de ertem şener sabri ugan erdem ulus emre tilev'e aitti sen bir önce ne yazdığımı oku sonra gel tartışalım hadi şimdi bunlarıda kendine çevirmeye bak

Kralkartal21

Birimiz Hepimiz, Hepimiz  TÜRKİYE için  :)

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

bence en büyük yanlışı ne olursa olsun semihi çıkarmayacaktı sonuçta takımda forvet yok ve 1-0 gerideyiz he kazandık konuşulmadı ama kazasakda eleştirmek gerekiyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 17, 2008, 16:42:56
bence en büyük yanlışı ne olursa olsun semihi çıkarmayacaktı sonuçta takımda forvet yok ve 1-0 gerideyiz he kazandık konuşulmadı ama kazasakda eleştirmek gerekiyor
semihi yada yedek sokucaktı o anca yedekten maça girince atıyor golü  ;D
Since 1903