Ana Menü

Trabzonspor'dan Aimar Bombası!

Başlatan BerkAy1903, Haziran 11, 2008, 09:56:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Trabzonspor'dan Aimar bombası!

Trabzonspor'dan müthiş atak... Yaptığı yerli ve yabancı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Bordo-Mavililer, şimdi de Real Zaragoza'nın Arjantin'li yıldızı Pablo Aimar'ı almak için harekete geçti.
İspanyol kulübü yöneticileriyle ön bir görüşme yaptığı öğrenilirken, 8 milyon euro olan bonservis ücretinde indirim istendiği bildirildi. 28 yaşında 1.70 boyundaki Arjantin Milli Takımı'nın orta sahasındaki yıldızı için yönetimin 5 milyon euroyu gözden çıkardığı belirlendi.

Sylva 1 hafta sonra

Trabzonspor, Aimar'dan sonuç alamaması durumunda Stuttgart'ta oynayan Yıldıray Baştürk'ü yeniden listeye alacak. Öte yandan yöneticilerin, her konuda anlaşmaya vardıkları Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva'ya bir iki gün içinde Fransa'da resmi sözleşme imzalattıracakları belirtildi. Milli Takım'dan izin alamayan Sylva'nın Trabzon'a 1 hafta sonra geleceği öğrenilirken, futbolcunun maliyetinin 2 milyon euro olduğu açıklandı.

11.06.2008
Kaynak : Takvim
19o3

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

haberde dediği gibi bomba gibi haber :)
Since 1903

[KralKartal]

Burak Yilmazi alamadilar aimari mi alacaklar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ZLataN

AimaR'ın ne işi var Trabzonda MarceLinho geLdi kaçtı Musampa geLdi kaçtı büyük futboLcuLar avrupada oynamış oyuncuLar yapamıyor Trabzonda AimaR geLse biLe onunda sonu bunLara benzer..

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

her ne kadar bu sene flas transfer yapmis olsalarda,aimar  trabzona gelmez
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

gürol

aimar trabzona asla gelmez.
aynı bizim eto'o yu alma ihtimalimiz kadar bi ihtimal..
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

carsi52

Bi gün bu bombaLar basın'ın eLinde patLıcak ;D
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

levent1903

aimar 40sene sonra bile gelmez trabzona. biraz ufak atsinlarda civcivlerde yesin
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

bence gelsin izleyelim ama dediğiniz gibi gelmez :)
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Bu basın ne zaman vazgeçecek Aimar'dan, her sene getiriyolar birisine...