Ana Menü

Schweınstıger Juventusa Doğru

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 10, 2008, 17:41:45

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bayern Münih'in ortasaha oyuncusu Bastian Schweinsteiger şu günlerde Juventus'un gündeminde...

Juventus teknik direktörü Ranieri bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı kovalıyor ve ona göre Schweinsteiger ideal bir hedef. Alman oyuncu, Polonya maçında yedek başlamıştı, 13 yaşından bu yana Bayern Münih'in oyuncusu ve 2002'den bu yana da A takımda oynuyor.

Juve yönetimi oyuncu için Tiago artı para teklifini düşünüyor çünkü Portekizli oyuncu 1 sene önce Lyon'dan geldiği günden bu yana bir türlü takımda sağlam bir yer edinemedi. Ancak Bayern Münih'in yeni patronu Jürgen Klinsmann Schweinsteiger'i sadece çok yüksek bir para karşılığı bırakmak istiyor
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

efsane juve gerimi dönüyor kadromuzu güçlendirip seneye seriA yı sürklase etmeye az kaldı hissediyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

Juventus büyük iş yapmış olur alabilirse...

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ferdikoclu

Bastian bence ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi turnuva maçında.. Kaliteli bir oyuncu ve çok iş yapar italyada.. Bencede çok büyük iş yapmış olur Juventus alırsan..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

KeePSaKe

Since 1903

ilhan mansız_melis

IL Capitano

eger lig seviyesi olarak kiyasliyorsan, serie A , bundesligadan bir kac gömlek daha iyi, buyuk bir ihtimal daha cok kazanacak
100 kisi sorsalar heralde 90 tanesi italya da oynamak ister..

ama tabiiki dusuncene saygiliyim sadece merak etmistim..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

yok lig olarak kıyaslamadım lig olarak düşünürüsek Serie A çok daha iyi ne bileyim gitmezdim

ferdikoclu

Akıllı bir transfer uyuyan dev uyanıyor mu acaba???Juve kendine geliyor..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..