Ana Menü

Dev Takas

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 10, 2008, 13:30:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İtalya'nın La Gazetta dello Sport gazetesinde yer alan habere göre Avrupa'nın iki devi müthiş bir takasa hazırlanıyor. Adriano gidiyor.. Peki kim geliyor?

Gazetede yer alan habere göre Inter'in yeni hocası Portekizli Jose Mourinho, Brezilyalı forvet oyuncusu Adriano'yu planları dahilinde düşünmüyor. Eski takımı Chelsea'den Lampard'ı alabilmek için büyük fedakarlıklar yapmaya hazır olan Mourinho, bu iki oyuncu için bir takas düşünüyor.

MARATON.COM.TR / ALP KOPARAL

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Lampard'la Adriano eşit değerlikte futbolcular mı?

Chealsea bu takası gerçekleştirirse kazığı yer.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

İkiside çok farkLı oyuncuLar.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 10, 2008, 13:32:01
Lampard'la Adriano eşit değerlikte futbolcular mı?

Chealsea bu takası gerçekleştirirse kazığı yer.

kesinlikle
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ferdikoclu

Lampard'ı böyle bir futbolcu için vermez bence Chelsea.. Başa bela olur.
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Kralkartal21

İngiltere ve İtalya basınında çıkan haberler, Luiz Felipe Scolari'nin Chelsea'nin başına geçmesiyle Frank Lampard'ın Inter Milan yolcusu olacağı şeklinde yorumlandı.

Euro 2008'de Portekiz'in başında bulunan Scolari, dün Chelsea'nin yeni teknik direktörü olarak açıklanmıştı. 1 Temmuz'da yeni görevine başlayacak teknik adamın ilk transferinin milli takımda da önemli işler yapan Barcelona'lı orta saha oyuncusu Deco olması bekleniyor.

Deco'nun gelmesi, bu bölgede oynayan ve gelecek sezon Ada dışında oynamaya istekli gözüken 30 yaşındaki Frank Lampard'ın Chelsea günlerine bir son verecekmiş gibi gözüküyor.

İngiltere ve İtalya'da çıkan haberler, eski Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun çok beğendiği Lampard'ı istediği ve ikilinin Inter Milan'da tekrar bir araya geleceği yönünde.

Mavi-Siyahlı ekibin bu yaz transferde öncelikli hedeflerinin hücuma dönük bir orta saha olduğu ve Lampard'ın verimli gol oranı takımın tam olarak ihtiyacı olan şey olarak göze batıyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ferdikoclu

Jose Mourinho'nun gözdesi zaten Lampard.. Transfer hikayeside çok garip zaten Chelsea'ye:) Abramovic'in oğlu çok seviyormuş çok istemiş Abramovic almış diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..