Ana Menü

Oftaş'tan Transfer

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 08, 2008, 18:26:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un, diğer başkent ekibi Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Ganalı Muhammed Adamu ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Adamu'nun, Gençlerbirliği'ne transfer olan İlhan Eker'e karşılık verilebileceği bildirildi.

Öte yandan, geçen sezon Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da kiralık olarak oynayan Brezilyalı oyuncular Sandro ve Tozo'nun gelecek yıl da aynı şartlarda eski takımında kalacağı, yine sezonu kiralık olarak ülkesinde geçiren Sırp golcü Aleksandar Jevtiç için de kulüp arandığı öğrenildi.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Fildişi Sahilleri'nden golcü oyuncu François Zoko ile 10 Haziran Salı günü ön protokol imzalayacak.

Belçika Birinci Lig takımlarından Mons'ta forma giyen futbolcuyla salı günü 1 yılı opsiyonlu, 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Daha önce Fransıs ekiplerinden Laval ve Nancy'de oynayan 25 yaşında ve 1.82 cm boyundaki Zoko, ülkesinin 20 ve 23 yaş altı milli takımlarında da forma giydi.

Transferle ilgili olarak konuşan kulüp menajeri Tamer Lemi Özbay da Zoko ile aralarında ufak pürüzler kaldığını belirterek, ''Salı günü Ankara'ya gelecek ve ön protokol imzalayacağız. Zoko, 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza atacak'' dedi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZLataN

Kapanmaz heRaLde fifa yönetmeLiğinde öyLe birşey yokmuş diye hatırLıyorum ben..HoLLandada biR kaç yıL önce WiLLiem ve WiLLiem 2 aynı anda 1.Ligde oynuyorLardı..WiLLiem düştü o yıL pLayout'La, WiLLiem 2 haLa 1. Ligde buda iLginç tabi :D