Ana Menü

Adriano'ya Gs'e kancası

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 06, 2008, 17:39:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Galatasaray, Fenerbahçe´nin de listesinde yer alan Brezilyalı için harekete geçti. Başkan Polat, İtalya´da hem İnter hem de Sambacı´nın menaceri ile masaya oturdu.
6.6.2008

12 milyon Euro'luk sorun!
Galatasaray'da flaş gelişme... İtalya'nın Milano kentinde bulunan Başkan Adnan Polat'ın, Fenerbahçe'nin de çok istediği Adriano için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. İnter'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun 'gönderilecekler listesi'nde ilk sırada yer alan Sambacı'ya talip olan Polat'ın, 12 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirim için uğraş verdiği bildirildi. Başkan'ın ayrıca Milan Kulübü'nün yöneticileri ile de temaslarda bulunduğu kaydedildi.

2. bomba: Arthur Zico...
Adriano'nun menaceriyle de pazarlıklara başlandığı iddia edilirken, Galatasaray Yönetimi'nin ilk kez bir transfer görüşmesini resmi siteden yalanlaması dikkat çekti. Cim Bom'un ikinci bombası da bir hayli ilginç... Fenerbahçe'nin Emre transferini gölgede bırakmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar'ın, Sarı-Lacivertliler'le yollarını ayıran Zico'ya teklif götürdüğü öğrenildi. Kariyerine Avrupa'da devam edeceğini açıklayan Zico'nun yanıtı merakla bekleniyor.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

saldır beşiktaş

ya arkadaşar özür dilerim ineternette bir sorun oldu bağlantı gitti geldi bende konuyu yanlışlıkla bir daha yolladım adminlerden ricam lütfen silsinler bu konuyu
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan