Ana Menü

Jose'nin prensleri

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 06, 2008, 16:16:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Jose Mourinho, önümüzdeki sezon için 3 oyuncu istedi; Deco, Lampard ve Drogba.
6.6.2008

İnter´in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, Başkan Moratti´den önümüzdeki sezon için 3 oyuncu istedi; Deco, Lampard ve Drogba.

Revizyon yapmayacak
İtalya Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan İnter'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, çalışmalarına da büyük bir hızla başladı. Jose Mourinho, gözünü eski takımı Chelsea'den Frank Lampard ve Didier Drogba'nın yanı sıra Porto'da görev yaptığında sahadaki sağ kolu olarak gösterdiği Barcelona'lı Deco'ya dikti. Çizme basını, Portekizli çalıştırıcının "Kadroda büyük bir değişikliğe gitmeyeceğim. Bize şimdilik 3 ya da 4 oyuncu yeter" sözlerine manşetlerinde yer verdi.

90 milyon Euro...
Uzun yıllardır Avrupa'da büyük bir başarıya imza atamayan İnter'le, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini ifade eden Mourinho'nun, Başkan Moratti'den bu futbolcuların ısrarla kadroya katılmasını talep ettiği ifade edildi. Moratti'nin, bu 3 önemli yıldız için yaklaşık 90 milyon Euro'luk bir bütçe hazırladığı ve önümüzdeki sezon Deco, Drogba ve Lampard'a, Lacivert-Siyahlı formayı giydireceği iddia edildi. 45 yaşındaki teknik adamın, Samuel Eto'o ve Michael Essien'le de ilgilendiği belirtildi.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

öf adama bak İnter'e alsa bunlara İnter uçtu valla ama Essien ve Eto'o 'yu yalanlamış
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

hepsiyAh

Drogbayı da bi sevemedim gitii acayip soguk ve hırcın :-\

carlito1903

Seneye Inter çok farklı olacak belli oldu...

Kadroyu da büyük oranda dağıtırlar böyle giderse...

emir_1903

bence lampardla drogba kesin gelir çünkü iki futbolcuda morinho giderse biz yokuz demisti

Kralkartal21

Morinho'da çok şey istemiş.İnter alırmı bu oyuncularıu bilinmez.

Böyle transferle uğraştıklarına göre seneye %100 başarı istiyorlar demek ki.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

intere şampiyonlar liginde başarı lazım.

Guti ORÇ.