Ana Menü

Portekiz 2-0 TÜRKİYE | 7 Haziran 2008

Başlatan Kralkartal21, Haziran 05, 2008, 13:13:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

çek cumhuriyetini çok küçük görüyorsun çok

grupdan 1. olarak çıkarlarsa hiç şaşırma
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 05, 2008, 20:14:40
çek cumhuriyetini çok küçük görüyorsun çok

grupdan 1. olarak çıkarlarsa hiç şaşırma

biliyorum küçük gördüğümü, siz de çok büyütüyorsunuz. konuşmanın çok anlamı yok, bunun cevabı için çok beklemeyeceğiz.

beckyZWICKY

kimsenin kimseyi büyük gördüğü yok

+ olarak büyük görmek küçük görmekten iyidir hiç değilse rakibe saygıyı getirir.

büyüdüğünde anlarsın

yahut turnuva bitiminde.

neye dayanarak çekler için bunları söylüyorsun çok merak ediyorum

unutmam gereken..

RCA

bütün avrupa medyasının dediği tek bir şey var o da şudur ki; bütün maçların kaderini çek cumhuriyeti belirliycek şuan yüksek form grafikleri var ve çek futbolu çok ilerlemiş durumda %70ihtimaal onları 1. görüyorlar sonra da portekizi ... yani kısacası çek cumhuriyetini yenelm ben portekize yenlmeye razıyım..çünkü çekler portekizi evire çevire yenerler..;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

katılıyorum.

1. olarak gruptan çıkacakları düşüncesindeyim.

unutmam gereken..

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

D Grubu O G B M A Y P
1. Çek Cumhuriyeti 12 9 2 1 27 5 29
2. Almanya 12 8 3 1 35 7 27
3. İrlanda Cumhuriyeti 12 4 5 3 17 14 17
4. Slovakya 12 5 1 6 33 23 16
5. Galler 12 4 3 5 18 19 15
6. Kıbrıs Rum Kesimi 12 4 2 6 17 24 14
7. San Marino 12 0 0 12 2 57 0

17.10.2007 Almanya Deplasmanda  3 - 0

sanırım sadece bu eleme grubu tablosu ve aldıkları sonuç onları KÜÇÜK görmemeye yeterli..

neyse dahada cevap yazmıcam yeri değil bu topic.

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 05, 2008, 20:21:48
kimsenin kimseyi büyük gördüğü yok

+ olarak büyük görmek küçük görmekten iyidir hiç değilse rakibe saygıyı getirir.

büyüdüğünde anlarsın

yahut turnuva bitiminde.

neye dayanarak çekler için bunları söylüyorsun çok merak ediyorum

rocisky yok, onun tarzında bir poborsky bir nedved yok.

ileride çok formsuz ve etkisiz iki forvetleri var. küme düşen nürnbergde 2 gol atabilen son maçta rezil olan baros, portsmouth gibi takımda oyuna 85te giren bir baros.

ujfalusi sakat.

cech'in chelsea ile son maçta yediği golü ara bul izle.

isviçreden alacakları ilk maçtaki 1 puanla elenirler.

beckyZWICKY

heh helal cech in yediği bir hatalı gölü gördün tamam çok kötü kaleci o dimi neyse yorumsuz

umarım dediğin gibi olurda çekleride isvişreyide yener gruptan çıkarız kardeşşşşşşşşşşşş

unutmam gereken..

onaT

çok kötü kaleci lafını nasıl uydurdun kardeşşşşş=)?

neyse sana önerim bu takıma güven ülkeni destekle turnuvanın zevkini çıkar. eminim öyle de yaparsın, o yüzden cumartesi daha net konuşuruz.

beckyZWICKY

inşallah inşallah SALDIR TÜRKİYE :bayrak

unutmam gereken..

saldır beşiktaş

Portekiz ters geliyor
Tarihinde 3. kez Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine katılacak olan A Milli Takım, grubundaki ilk rakibi Portekiz ile 7. kez karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar, rakibini 53 yıldır mağlup edemiyor.
A Milli Futbol Takımı, Avusturya ve İsviçre'nin ev sahipliğinde yarın başlayacak 13. Avrupa Şampiyonası Finalleri A Grubu'ndaki ilk rakibi Portekiz ile 7. kez karşı karşıya gelecek.

İki ülke A milli takımları arasında bugüne dek yapılan 6 karşılaşmanın sadece 1'ini Türkiye kazanırken, 5'inde ise Portekiz sahadan galibiyetle ayrıldı. 4'ü resmi, 2'si özel geride kalan 6 maçta Türkiye 5, Portekiz ise 13 gol attı.

Türkiye ile Portekiz ilk kez 18 Aralık 1955'te İstanbul İnönü Stadı'ndaki özel maçta karşı karşıya gelirken, bu maçı ay-yıldızlı ekip 3-1'lik skorla kazandı. Türk Milli Takımı, Portekiz ile daha sonra yaptığı 5 maçı da yitirirken, son 3'ünde ise gol bile atamadı.

Bu arada iki ülke A milli takımları, 1996'da İngiltere, 2000'de de Hollanda ve Belçika'nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Şampiyonası finallerinde de karşılaştı. Portekiz, İngiltere'deki grup maçını 1-0, Hollanda'da yapılan çeyrek final karşılaşmasını ise 2-0 kazanarak, finallerdeki 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

TÜRKİYE'NİN AVRUPA ŞAMPİYONASI MACERASI
A Milli Takım, 13. Avrupa  Şampiyonası'nda, 85 yıllık tarihinde 3. kez Avrupa Şampiyonası finallerinde mücadele edecek.

Türk Milli Futbol Takımı, 1960 yılında başlayan Avrupa Şampiyonası macerasında bundan önce sadece 2 kez elemeleri geçerek, finallerde mücadele etti. Milliler, 1996'da Fatih Terim, 2000'de de Mustafa Denizli yönetiminde finallerde yer aldı.

1996'da İngiltere'nin düzenlediği finallerde Türkiye, gruptaki 3 maçını da, üstelik gol bile atamadan, yenilgiyle tamamlayarak elenmişti.

2000 yılında Hollanda ve Belçika'nın ortaklaşa düzenledikleri finallerde ise Türkiye, gruptan çıkmış, çeyrek finalde Portekiz'e yenilerek, organizasyona veda etmişti.

Milliler, 2004'de Portekiz'de düzenlenen son finallere ise baraj maçlarında Letonya'ya elenerek katılamamıştı.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

hadi be Türkiyem yen şu portekizleri çık şu gruptan
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

sercAn1903

fazla ümidim yok ama hiç belli olmaz. sonuçta Türkiye :) sağı solu belli olmaz kimse ne yapacağını tahmin edemez :)
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Cem Goren

ülke olarak kenetlendik haydi TÜRKİYEM sıra sende,

haydi bastır TÜRKİYE ölümüne TÜRKİYE
portekizi yenmeye 1 gün kaldı TÜRKİYEE
altın kapılarımız kan oldu tayfun