Ana Menü

Milli Takımımızın neye ihtiyacı var ??

Başlatan RCA, Haziran 03, 2008, 20:51:57

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

arkadaşlar oturdum bütün gün düşündüm türkiye'mizi yani şunu düşünüdüm herkes kendi kafasından konuşuyor.. türkiye gruptan çıkamaz türkiye ilk 2 ye giremez fatih terimle olmaz bu iş falan... peki kendinizi bu yiğitlerin yerine koysanız bi düşünseniz 70 milyonun yükünü taşımanın zorluğunu..

kağıtta bikere herkes bildiği gibi o kadar iyi bir takımımız yok öbür ülkelerin takımları biraz daha ön planda ...

ama türklüğün inancını zaferini azmini hiç düşünmedik .. kurtuluş savşını bi göz önüne alalım kaç bin insan çoluk çocuğun ve canın pahasına hayatını hiçe sayarak kendilerini ateşe atmış.. korkuyu hiçe saymışlar.. TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI'DA BUNU BAŞARMALI! önce istemeli..

ama her takımında bir eksiği vardır kabul etmeliyiz ki.. bizim neye ihticamız var takım olarak?? düşüncelerinizi almak istiyorum izninizle..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

onaT

kağıt üstünde isviçre ve çek cumhuriyetinden üstünüz.

c.ronaldonun kötü günü durumunda ise portekizdende iyiyiz

ilhan mansız_melis

ben bu turnuvada Ronaldo'dan değil Ouresma'dan korkuyorum Ronaldo milli takımda çok varlık göstermiyor Manu'da yanında Rooney Tevez Giggs gibi adamlar milli takımda yapamaz Ronaldı ama Ouresma'ye çok dikkat etmemiz gerekiyor yoksa onları yenebiliriz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

DeLikanLı gibi çıksın oynasınLar yürekLeriyLe oynasınLar bir TÜRK gibi oynasınLar çekLeride yeneriz isviçreyide portekizden biLe puan çıkartırız.
Bölünür senin için uykular!

RCA

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 03, 2008, 22:43:41

c.ronaldo portekiz mi ediyor yapma arkadasım daha neler daha ne oyuncular var portekizde saysam sayfa yetmez
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

sercAn1903

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 04, 2008, 21:23:06
DeLikanLı gibi çıksın oynasınLar yürekLeriyLe oynasınLar bir TÜRK gibi oynasınLar çekLeride yeneriz isviçreyide portekizden biLe puan çıkartırız.

katılıyorum. inanç aşırı derecede önemli. ben bunu Sarıyer-bursa maçında gördüm canlı canlı yaşadım. zaten bu seneydi. bursa nerrde sarıyer nerrdee? ama futbolcular hırs yapmış ve 3-2 çok güzel şekilde yendik.(bunu örnek olarak verdim bu gibi olabilirde)  :) 

inşallah çıkarız
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

onaT

Alıntı yapılan: Resulbjk - Haziran 04, 2008, 21:35:19

c.ronaldo portekiz mi ediyor yapma arkadasım daha neler daha ne oyuncular var portekizde saysam sayfa yetmez

deco mu?
ne yapar bir anlatsana istersen bir sayfa tutsun...
uzaktan şutmu atar gerrard gibi? yoo
çok mu iyi driplingi var, 2-3 golünü gösterebilirmisin bana 4 tane adam geçip attığı?
messi gibi ronaldinho gibi pirlo gibi paslarımı var? hayır, gösterebilirsen helal derim.
büyük bir lider mi? tuncay gibi frings gibi giggs gibi? hayır. özellikle buna hayır hem de.
vardır elbet meziyeti bir iki tane ama benim için sıradan bir oyuncu zaten futbolu daha bırakmadan unutulacaktır gör bak.

pepe mi?
gs 5 milyon vermek istemedi real madrid 30 milyon euroya aldı. nihatı tutabileceğini sanmıyorum kesinlikle, fazla yavaş.

simao mu?
teknik var. şut var. e olsun, var mı net bir katkı, var mı net bir başarı? istikrar? yıllardır benficada ŞL'de oynuyor adınımı duymuşuz? atleticoya transfer oldu, orada bir yerlere mi getirdi atletico yu?

quaresma mı?
gördük beşiktaş maçlarında biri 90+3te önüne düşen topta attığı gol mü çok etkiledi seni? ali tandoğanın sektirdiği topu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda attığı gol mü çok özeldi? driplingi var tekniği yüksek... ona bakarsan aydın karabulutunda tekniği yüksek, iş onda bitmiyor... şampiyonlar liginde gol krallığımı var? euro 2008de dünya kupasında iyi iler başarmış mı? ben hatırlamıyorum

gürol

onat a katılıyorum ama onat birazcık abartmış.yani deconun iyi şutları var.ne dediği kadar kötü ne de bi kurtarıcı.
pepe ye gs 5 milyon vermesi normal çıkabilecekleri en yüksek fiyata çıkmışlardır ama inanın hala espri konusudur pepe madridte anlatıyordur o konuyu :)
simao da aynı.ne çok iyi ne de onatın dedii kadar kötü
quaresma konusu ayrı.adamı bende hiç sevmiyorum çok itici geliyor bana ama bir maçta da değerlendirilmezki sadece beşiktaş maçlarını ele almışsın.süperstar değil ama asla sıradan bi futbolcu da değil
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

onaT

Alıntı yapılan: gürol - Haziran 05, 2008, 00:33:02
onat a katılıyorum ama onat birazcık abartmış.yani deconun iyi şutları var.ne dediği kadar kötü ne de bi kurtarıcı.
pepe ye gs 5 milyon vermesi normal çıkabilecekleri en yüksek fiyata çıkmışlardır ama inanın hala espri konusudur pepe madridte anlatıyordur o konuyu :)
simao da aynı.ne çok iyi ne de onatın dedii kadar kötü
quaresma konusu ayrı.adamı bende hiç sevmiyorum çok itici geliyor bana ama bir maçta da değerlendirilmezki sadece beşiktaş maçlarını ele almışsın.süperstar değil ama asla sıradan bi futbolcu da değil

zaten o 4lü listeye girdilerse bir şeyler yapmış oyunculardır ama asıl ne olduklarını anlattım, sahaya koyduğunda adamı ne verdiği önemli benim için... quaresmada sıradan değil ama dediğim gibi aydın karabulutunda tekniği yüksek, iş onda bitmiyor...

gürol

Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

RCA

cumartesi akşamı izleriz :) benim için bi problem yok tek isteğim c.ronaldonun sakatlanması onsuz portekiz türkiyeyle nasıl oynayacak merak ediyorum ..

That's me.

onaT

Alıntı yapılan: Resulbjk - Haziran 05, 2008, 20:30:47
cumartesi akşamı izleriz :) benim için bi problem yok tek isteğim c.ronaldonun sakatlanması onsuz portekiz türkiyeyle nasıl oynayacak merak ediyorum ..

ne yaıkki ronaldo oynuyor.

RCA

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 04, 2008, 23:58:44
Alıntı yapılan: Resulbjk - Haziran 04, 2008, 21:35:19

deco mu?
ne yapar bir anlatsana istersen bir sayfa tutsun...
uzaktan şutmu atar gerrard gibi? yoo
çok mu iyi driplingi var, 2-3 golünü gösterebilirmisin bana 4 tane adam geçip attığı?
messi gibi ronaldinho gibi pirlo gibi paslarımı var? hayır, gösterebilirsen helal derim.
büyük bir lider mi? tuncay gibi frings gibi giggs gibi? hayır. özellikle buna hayır hem de.
vardır elbet meziyeti bir iki tane ama benim için sıradan bir oyuncu zaten futbolu daha bırakmadan unutulacaktır gör bak.

pepe mi?
gs 5 milyon vermek istemedi real madrid 30 milyon euroya aldı. nihatı tutabileceğini sanmıyorum kesinlikle, fazla yavaş.

simao mu?
teknik var. şut var. e olsun, var mı net bir katkı, var mı net bir başarı? istikrar? yıllardır benficada ŞL'de oynuyor adınımı duymuşuz? atleticoya transfer oldu, orada bir yerlere mi getirdi atletico yu?

quaresma mı?
gördük beşiktaş maçlarında biri 90+3te önüne düşen topta attığı gol mü çok etkiledi seni? ali tandoğanın sektirdiği topu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda attığı gol mü çok özeldi? driplingi var tekniği yüksek... ona bakarsan aydın karabulutunda tekniği yüksek, iş onda bitmiyor... şampiyonlar liginde gol krallığımı var? euro 2008de dünya kupasında iyi iler başarmış mı? ben hatırlamıyorum

ee onatcım şimdi ne düşünüyosun dediklerin hakkında ??

That's me.

eRe

fatıh terım gıbı bır hocaya ıhtıyacı olmadıgını cumartesı bır kez daha anladım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

adam gibi bi antrenör ve düzgün kurulmuş bi kadroya ihtiyacımız var
altın kapılarımız kan oldu tayfun