Ana Menü

Arda Satılık

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 03, 2008, 18:38:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Galatasaray, Newcastle United'ın Arda için yaptığı 12 milyon Euro'luk teklife büyük ihtimalle 'evet' diyecek ve gelen sıcak parayla yabancı işini bitirecek.
3.6.2008

Şampiyonluğun başmimarı
..Ve Galatasaray'da şok karar...Geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Arda Turan'ın Avrupa'ya transferi konusunda yönetimden onay çıktı. Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının, Newcastle United'dan gelen 12 milyon Euro'luk teklife 'evet' diyeceği, gelen sıcak parayla da yeni sezon için yapacakları yabancı transfer için start verecekleri öğrenildi.

Bilgileri Emre'den aldı
Arda Turan, milli takım kampına katılmadan önce Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini, ancak yönetimin izin vermesi durumunda, İngiltere'ye sıcak baktığını dile getirmişti. Yıldız oyuncuyu uzun süredir takip eden Newcastle United, resmi teklifi Galatasaray'a 3 gün önce faksladı. İsviçre'de milli takım kampında bulunan Arda'nın ise Siyah-Beyazlı kulüple ilgili bütün bilgileri Emre Belözoğlu'dan aldığı vurgulandı...

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

akbaba71

Zorunlu Açıklama

Bugün çeşitli medya organlarında, futbolcumuz Arda Turan ile ilgili transfer haberleri yer almıştır. Bu haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.

Arda Turan'ın Galatasaray Spor Kulübü ile 5 senelik sözleşmesi bulunmaktadır. Ve herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir.

Galatasaray Spor Kulübü
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

RCA

şimdi hangisi doğru??
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carlito1903

Ne Arda şuan da gs den ayrılır, ne de gs onu bırakır...

Kralkartal21

Arda daha Gs'den ayrılmaz. 2 sene sonra gene performansı yerinde ise satılabilir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

gs açıkladı Arda satılık değilmiş zaten öyle olacağını hiç zannetmem
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.