Ana Menü

Barcelona'da şov başlıyor

Başlatan carlito1903, Haziran 02, 2008, 21:05:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Medyanın tahmin yarışından zarar görmek istemeyen Barcelona, bu transferleri hızla bitirmek amacında. İspanyol Sport'un haberine göre Barça, Sevilla'ya Alves için 32 milyon Euro, Cáceres için Villarreal'e ve Hleb için Arsenal'e 15'er milyon Euro ödeyecek.

Transferi en zor gözüken isim ise Alves. Şu anda Brezilya'da bulunan yıldız futbolcu Haziran'ın sonunda Avrupa'ya dönecek. Ayrıca Sevilla'nın başkanı José Maria del Nido da Alves'in ucuza yollanmasına taraftar değil. Başka kulüplerin de Alves ile ilgilendiğini bildiğinden, bir pazarlık süreci yaşanabilir.

Cáceres'in transferinde de sorunlar çıkabileceği, çünkü Villarreal'in bu futbolcunun bonservisinin yarısına sahip olduğu ve yerine bir oyuncu transfer edebilecek bir bonservis istediği konuşuluyor. 

Hleb'in transferi ise sonuçlanmış gibi gözüküyor. Arsenal'de zamanının dolduğuna inanan futbolcu, Avrupa'da başarılı bir sezon geçirmek istediğini açıkladığından beri Barça transferi konuşuluyordu.

onaT

Kralkartal21

Eski Barça geri döner inşallah.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

iyi ve yerinde transferler yapıyolar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

geçen seneyede böyle hızlı başlamışlardı ama sezonu kupasız kapadılar ben şüpeliyim barça'dan
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.