Ana Menü

Önder Turacı G.Saraya gidiyor

Başlatan NoPasaran, Haziran 02, 2008, 12:51:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürerken, sarı kırmızılıların Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Önder Turacı'nın transferini bitirme aşamasına geldikleri öğrenildi.

Yöneticilerin Önder Turacı'yla her konuda anlaşmaya vardıkları resmi imzanın atılmasının ise an meselesi olduğu ifade edilirken, Önder'in daha önce ön protokol yaptığı Rusya'nın FK Moskova takıma attığı imzanın engel teşkil etmediği belirtildi.

Önder'in Moskova'yla yaptığı anlaşma gereği Rus kulübüne belli bir miktar tazminat ödeyeceği ve ön protokolün geçerliliğinin kalmayacağı ifade edilirken, Fenerbahçe Yönetimi'nin Zico'yla devam kararını açıklaması halinde Önder'in hemen Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

MARATON.COM.TR'ye konuşan Önder Turacı, "Galatasaray ile anlaştık. Moskova'ya gitmiyorum. Kariyerimi İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda bir sıkıntı ya da pürüz yok. Zico'nun kalması durumunda Galatasaray ile sözleşme imzalayabilirim" dedi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Beğendiğim bi defans oyuncusu, G.Gönül'ün beklenmeyen çıkışı fb kariyerini bitirme noktasına getirdi...

gs için iyi bi transfer...

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

keskinli

ben cok begeniyorum önderi,geseye giderse gesenin defansi iyice güclenir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

kartalpenchesi

fener ve galatasaray birbirinden oyuncu alıyor bu 2 camia içinde iyi değil kargaşalar mutlaka olacaktır
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Yanılmıyorsam Önder Türkiye'ye gelirken gs ye gelecekti ama son anda fb ye gitmişti, gs ne çabuk unuttu yediği kazığı...

erkann

Çok iyi değil ama gs'ye gelen iş yapıyor

carsi52

Gese'nin defansı zaten güzeL birde bu transfer iLe dahada güçLenir :)
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

"Önder'le ilgimiz yok"
Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen ve FK Moskova Takımı ile ön protokol yapan Önder Turacı'nın, "Moskova'ya gitmiyorum. Galatasaray ile anlaştım" şeklindeki açıklamasına, Galatasaray'ın Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'den ilginç bir yanıt geldi.

Adnan Sezgin, adeta Önder'i yalanlayarak, "Önder ile ilgimiz yok. Yaptığı açıklamalar bizi bağlamıyor. Bunlar sadece transfer dedikoduları" açıklamasını yaptı. Sezgin, Önder'in transferinin Emre Belözoğlu'na karşılık Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye misilleme olacak şeklindeki yorumlara ise, "Emre'nin transferi ile bir ilgimiz yok. Fenerbahçe Emre'yi Galatasaray'dan değil, Newcastle'den aldı. Biz neden misilleme yapalım? Birileri ortamı germek için çalışıyor, ama biz bunlarla ilgilenmiyoruz. Ayrıca Emre'nin transferi her iki taraf için de hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

03.06.2008
Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

erkann

Adnan Polat menajerler vasıtasıyla ilgileniyoruz demiş
hangi adnan doğru söylüyor

ilhan mansız_melis

febe Emre'yi aldı gese de Önder'i alıyor işe bak be
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.