Ana Menü

Moratti Konuştu

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 31, 2008, 14:55:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Inter başkanı Massimo Moratti, Roberto Mancini'nin kovulma sebebini açıkladı ve aralarındaki sürtüşmenin mahkeme dışında halledilmesini umduğunu belirtti.

Mancini'ye Perşembe günü kapının yolu gösterildi ve Inter bunu destekleyen bir bildiri yayınladı. Ancak olaylar yazılanlar kadar akıcı olmadı ve eski teknik adam yasal yollara başvuracağına dair tehditlerde bulundu.

Moratti şimdi sağduyunun üstün geleceğine ve eski teknik adamı ile aralarının düzeleceğine inanıyor. Zengin iş adamı Mancio'nun kovulmasına ilişkin sebepleri de verdi ve görünen o ki Inter şampiyonlar liginden elenince teknik adamın ipi zaten çekilmiş.

Moratti, Corriere Dello Sport 'a "Zor ve acı veren bir karardı fakat takımın menfaati içindi." dedi.

"Kendi adıma yaptığı iş için kendisine teşekkürü bir borç bilirim, bunu kendisine de söyledim ve şimdi de tekrar etmek isterim."

"Inter şampiyonlar liginden elendikten sonra yapılan eleştiriler takıma zor bir zaman yaşattı ve o da kenarda bir tür uyumsuzluk yarattı."

"Bu olaylar mahkeme ile mi neticelenecek bilmiyorum, fakat umuyorum ki sağduyu galip gelir, onun şerefini zedelemeye yönelik tek bir artniyet olmadı."

Italya'dan gelen raporlara göre Moratti Cuma günü Jose Morinho ile görüşmek için Paris'de idi. Portekiz'li teknik adam yakında gelecek.

Mancini yasal eylem alacağı konusunda uyardı ve tazminat istediği için Moratti'nin bu ortamı yumuşatma çabaları boşuna olabilir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..